اختلال اوتیسم یکی از اختلالات رایج در کودکان است که می تواند مشکلات مختلفی را در این کودکان به وجود بیاورد. کودکان اوتیسم دارای مشکلات ارتباطی و مهارت های اجتماعی بسیار ضعیفی هستند و همین عامل نیز باعث می شود تا بسیاری از افراد این سوال برایشان به وجود بیاید که آیا کودکان اوتیسم حرف می زنند؟ ما در این مطلب قصد داریم کمی بیشتر درباره این موضوع صحبت کنیم و اطلاعات جامع و کاملی را در خصوص آن در اختیار شما قرار دهیم. پس اگر شما هم سوالات زیادی درباره حرف زدن و مهارت های اجتماعی کودک اوتیسم خود دارید به شما پیشنهاد می کنیم ادامه این مطلب را با دقت مطالعه کنید تا اطلاعات مورد نیاز خود را درباره این موضوع به دست بیاورید.

آیا کودکان اوتیسم حرف می زنند؟

مشکلات ارتباطی کودکان اوتیسم

به طور کلی کودکان اوتیسم مشکلات ارتباطی و مشکلات مربوط به مهارت های اجتماعی بسیار زیادی دارند و به همین علت است که نگرانی های زیادی درباره حرف زدن آنها برای والدین به وجود می آید. این کودکان ممکن است مشکلات زیادی در بیان خواسته های خود داشته باشند و مهارت های کلامی آنها نیز مشکلاتی داشته باشد. مشکل در درک کردن معنای کلمات و جملات مختلف از دیگر چالش هایی است که کودکان مبتلا به اختلال اوتیسم با آن درگیر هستند و مشکلاتی در این زمینه دارند. این کودکان خلاقیت چندانی در زمان حرف زدن ندارند و معمولا از جملات و کلمات ثابتی استفاده می کنند. شاید برای شما جالب باشد که بدانید در بیشتر مواقع کودکانی که با این اختلال درگیر هستند در درک کردن معنای نمادهای مختلفی که در ارتباط با سایر افراد مورد استفاده قرار می گیرند نیز مشکل دارند و نمی توانند به خوبی معنای آنها را درک کنند. این چالش ها در کنار یکدیگر باعث می شوند تا کودک برای شروع صحبت کردن معمولا با مشکل مواجه شود.

آیا کودکان اوتیسم قادر به حرف زدن می باشند؟

آیا کودکان اوتیسم قادر به حرف زدن می باشند؟

بله، با وجود این که والدین معمولا در خصوص این موضوع بسیار نگران هستند ولی در بیشتر موارد کودکان اوتیسم قادر به حرف زدن هستند. البته باید به این نکته مهم دقت داشته باشید که ممکن است آنها در زمان حرف زدن با چالش های مختلفی مواجه شوند و مشکلات زیادی را تجربه کنند. با این حال، این به آن معنا نیست که کودکان مبتلا به اختلال اوتیسم حرف نخواهند زد. البته در برخی از مواقع نیز ممکن است این کودکان به علت چالش هایی که تجربه می کنند از حرف زدن خودداری کنند که در چنین شرایطی شما با اتخاذ استراتژی های مناسب می توانید کم کم این علاقه را در آنها به وجود بیاورید تا حرف بزنند. علاوه بر این باید دقت کنید که مشکلات حرف زدن در این کودکان نیز قابل درمان است و شما با استفاده از خدمات گفتاردرمانی می توانید طیف گسترده ای از این مشکلات را درمان کنید.

گفتاردرمانی و شروع حرف زدن کودک مبتلا به اوتیسم

گفتاردرمانی و شروع حرف زدن کودک مبتلا به اوتیسم

یکی از بهترین خدماتی که امروزه برای شروع حرف زدن کودکان اوتیسم وجود دارد خدمات گفتاردرمانی است. گفتاردرمانی در واقع یکی از بهترین متدهای درمانی برای این کودکان است که به آنها کمک می کند تا بتوانند بر چالش هایی که در این زمینه دارند غلبه کرده و شروع به صحبت کنند. اگر شما هم پس از مدتی متوجه شدید که کودک شما صحبت نمی کند یا این که مشکلات زیادی در زمان صحبت کردن دارد بدون شک نیازمند استفاده از این خدمات خواهید بود. خدمات گفتار درمانی علاوه بر این که مهارت های گفتاری و زبانی کودکان را بهبود می دهد بلکه باعث بهبود مهارت های اجتماعی آنها نیز می شود و در نتیجه به طور گسترده ای زندگی آنها را تحت تاثیر قرار می دهد.

مزایای گفتاردرمانی برای کودکان مبتلا به اوتیسم

مزایای گفتاردرمانی برای کودکان مبتلا به اوتیسم

خدمات گفتار درمانی می تواند به کودکان اوتیسم کمک کند تا کلمات و واج های مختلف را به درستی بیان کنند و به این ترتیب اعتماد به نفس آنها را برای صحبت کردن افزایش دهد. علاوه بر این یک متخصص گفتار درمانگر می تواند به این کودکان کمک کند تا بتوانند ارتباط کلامی و غیرکلامی با سایر افراد را به خوبی درک کنند و در نتیجه در محیط های مختلف بتوانند ارتباط خوبی را با سایر افراد برقرار کنند. پرورش دادن مهارت های کلامی از دیگر مزایای استفاده از این خدمات است که برای کودکان مبتلا به اوتیسم می تواند مزایای زیادی به همراه داشته باشد. شاید برای شما جالب باشد که بدانید این خدمات می تواند به کودکان کمک کند تا اقدام به خودتنظیمی کنند و مهارت های مربوط به خودتنظیمی خود را بهبود دهند. در جلسات گفتاردرمانی کودکان می توانند با همسالان خود نیز تعامل داشته باشند و لحظات جذاب و لذت بخشی را تجربه کنند.

نشانه های حرف نزدن کودکان مبتلا به اوتیسم از چه زمانی ظاهر می شود؟

نشانه های حرف نزدن کودکان مبتلا به اوتیسم از چه زمانی ظاهر می شود؟

نشانه های مربوط به اختلال اوتیسم معمولا تا پیش از ۳ سالگی خود را نشان می دهند و شما متوجه می شوید که کودک به این اختلال مبتلا است. معمولا یکی از اولین نشانه هایی که ظاهر می شود در دوران نوزادی عدم توجه به صدا زدن نام کودک است که کودک نسبت به این مسئله بی توجهی می کند. در کنار این موضوع در سنین بالاتر یعنی در دو الی سه سالگی کودک از نظر حرف زدن معمولا بسیار کندتر از همسالان خود عمل می کند و نمی تواند مانند سایر کودکان صحبت کند. در صورتی که به یک متخصص مراجعه کنید متخصص می تواند در سنین بین ۱۰ الی ۱۲ ماهگی وجود چنین اختلالی را در کودکان تشخیص دهد و دستورالعمل های مناسب را به شما ارائه دهد. یک نکته بسیار کلیدی و مهم درباره استفاده از خدمات گفتاردرمانی برای کودکان اوتیسم این است که بهتر است این خدمات از سنین پایین تر آغاز شوند. پس اگر شما هم شک دارید که کودکتان به این اختلال دچار شده است و مشکلاتی در زمینه حرف زدن دارد به شما پیشنهاد می کنیم در کوتاه ترین زمان ممکن به یک متخصص گفتار درمانی مراجعه کنید.

مشکلات مهم کودکان اوتیسم در زمان حرف زدن

مشکلات مهم کودکان اوتیسم در زمان حرف زدن

علاوه بر رایج ترین مشکلی که کودکان اوتیسم برای حرف زدن دارند یعنی این که اصلا صحبت نمی کنند ممکن است مشکلات خود را به شکل های دیگری نیز نمایش دهند. به عنوان مثال ممکن است دائما جیغ بزنند، گریه کنند یا صداهای گوش خراشی را از خود تولید کنند. شیوه دیگری که معمولا کودکان مبتلا به اوتیسم برای نمایش مشکلات خود استفاده می کنند این است که با صدای آهنگین و در حد زمزمه صحبت می کنند. این کودکان ممکن است کلمات را با آواهای مختلف بیان کنند که گاهی اوقات مفهوم آنها برای هیچکس جز خودشان قابل درک نیست. یکی دیگر از روش هایی که این کودکان استفاده می کنند این است که صداهای افراد دیگر را تقلید می کنند و تلاش می کنند تا با صدای آنها با شما صحبت کنند. استفاده از لحن نادرست در جملاتی که ظاهر درستی دارند نیز شیوه دیگری است که ممکن است این کودکان از آن استفاده کنند.

تکنیک های گفتاردرمانی برای شروع حرف زدن در این کودکان

تکنیک های گفتاردرمانی برای شروع حرف زدن در این کودکان

یکی از مهم ترین نکاتی که درباره خدمات گفتاردرمانی برای مسئله حرف زدن کودکان مبتلا به اختلال اوتیسم وجود دارد این است که می توان از تکنیک های مختلفی برای این کودکان استفاده کرد. به عنوان مثال استفاده از صدای حیوانات می تواند جذابیت های بسیار زیادی را برای این دسته از کودکان به همراه داشته باشد. تکنیک دیگری که وجود دارد این است که یک بازی یا فعالیت مورد علاقه کودک را با او انجام می دهید و سپس دست نگه می دارید تا زمانی که او از شما بخواهد تا دوباره آن فعالیت را انجام دهید. قرار دادن کودک در موقعیت هایی که مجبور به درخواست کردن است یکی دیگر از تکنیک هایی است که می تواند او را وادار به ارتباط گیری و حرف زدن کند.

نکات پایانی درباره حرف نزدن کودکان اوتیسم

نکات پایانی درباره حرف نزدن کودکان اوتیسم

در بسیاری از مواقع مشکلات مربوط به حرف نزدن کودکان اوتیسم در سنین مختلف قابل درمان است ولی با این حال بهتر است که سعی کنید در زمان مناسب از خدمات گفتاردرمانی برای برطرف کردن و حل کردن این مشکلات استفاده کنید. سنین بین ۱۲ ماهگی تا ۱۸ ماهگی می توانند بهترین دوره برای انجام این کار باشند چرا که کودک می تواند ارتباط بهتری بگیرد و پیش از آن که مشکلات برای او جدی تر شوند روش های درمانی روی او پیاده سازی شود.

 

صحبت پایانی

 

صحبت پایانی

پاسخ این سوال مهم که آیا کودکان اوتیسم حرف می زنند؟ پاسخ مثبت است ولی برای این کار شرایط خاصی وجود دارد. زمانی که کودک اوتیسم صحبت نمی کند به این معناست که مشکلی برای او به وجود آمده است که صحبت نمی کند. در چنین شرایطی حتما باید از خدمات یک متخصص گفتار درمانگر کمک بگیرید. یکی از بهترین کلینیک های تخصصی که امروزه در این زمینه وجود دارد مرکز تخصصی درمان اوتیسم است که خدمات جامع و کاملی را در زمینه گفتاردرمانی برای کودکان مبتلا به اختلال اوتیسم به شما ارائه می دهد. شما با کمترین هزینه ممکن و بالاترین کیفیت می توانید از این خدمات برای کودکان اوتیسم استفاده کرده و از مزایای آن بهره مند شوید.

 

مقاله های مرتبط

سندروم آسپرگر

اوتیسم با عملکرد بالا

اختلال خواب در اوتیسم

آمار و ارقام اوتیسم

مربی اوتیسم در منزل

دلایل اوتیسم چیست؟

بهترین راه درمان اوتیسم

توجه و تمرکز و انواع توجه

علائم تشخیص اوتیسم چه هستند؟

انواع رفتارهای تکراری در اوتیسم

ارزیابی و تشخیص کودکان اوتیسم

آموزش رنگ به کودکان اوتیسم

آموزش ریاضی به کودکان اوتیسم

آموزش الفبا به کودکان اوتیسم

بهترین دکتر متخصص اوتیسم کودکان

بازی های موثر برای کودکان اوتیسم

علت بی توجهی کودک به اسمش

چگونه با کودکان اوتیسم ارتباط برقرار کنیم؟

توجه و تمرکز در کودکان و مشکلات مربوط به آن

استراتژی های آموزش نوشتن به کودکان اوتیسم

روش پکس برای درمان مشکلات ارتباطی کودکان اوتیسم

چه درمان هایی به اختلال اوتیسم کمک می کند؟

طب مکمل و جایگزین در اوتیسم

نکاتی برای والدین دارای فرزندان با اختلال طیف اوتیسم

آیا واکسن ها باعث اوتیسم می شوند؟

صرع و اوتیسم: آیا پیوندی وجود دارد؟

اختلال اوتیسم در کودکان و دو زبانه بودن

کودکان مبتلا به اوتیسم و تعامل اجتماعی

کمک به کودکان مبتلا به اوتیسم برای مقابله با اضطراب

چگونه به کودکان مبتلا به اوتیسم آموزش دهیم؟

رژیم حسی برای اختلال اوتیسم

بهترین فعالیت های حسی برای کودکان مبتلا به اوتیسم 

تاثیر رژیم حسی برای کودکان با اختلال اوتیسم چیست؟

انواع اختلال پردازش حسی چیست؟

علائم اختلال اوتیسم در بزرگسالان

مواردیکه شما باید در مورد اوتیسم در بزرگسالان بدانید؟

افراد مبتلا به اوتیسم ممکن است در انتخاب های اقتصادی خود منطقی تر عمل کنند.

برخی از باکتری های روده رفتارهای شبه اوتیستیک را در موش کاهش می دهد.

آیا می توان از اختلال اوتیسم جلوگیری کرد؟

آیا داروی سل می تواند به درمان اوتیسم کمک کند؟

 آیا عدم وجود یک پروتئین می تواند علت بروز اختلال اوتیسم را توضیح دهد؟

مایع مغزی نخاعی بعنوان نشانگر بالقوه برای اوتیسم یافت شده است.

قرار گرفتن در معرض فلزات سنگین ممکن است خطر ابتلا به اوتیسم را افزایش دهد.

تب در باردارای با ریسک بالای ابتلا به اوتیسم مرتبط است.

آیا مصرف مولتی ویتامین ها در دوران بارداری می تواند کودکان را از ابتلا به اوتیسم محافظت کند؟

خطر ابتلا به اوتیسم با قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی ممنوع در دوران بارداری افزایش می یابد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

چهار × 4 =

× پشتیبانی 24 ساعته