به طور کلی درمان توانبخشی به افراد کمک می‌کند تا به بالاترین سطح استقلال، عملکرد و استانداردهای زندگی دست یابند. درمان توانبخشی بصورت فشرده، آسیب ناشی از تروما یا بیماری را معکوس یا ترمیم نمی کند در عوض به کودک در بازیابی سلامتی کمک می کند. با درمان توانبخشی فشرده نتایج بسیار بهتری برای فرزند شما حاصل می شود. درمان توانبخشی شامل جلسات کاردرمانی، گفتاردرمانی و جلسات فردی با روانشناسان و متخصصان است.

چه زمانی کودکان از توانبخشی فشرده سود می برند؟

مزایای درمان فشرده توانبخشی

مزایای اصلی توانبخشی فشرده تسریع در روند درمان و کسب نتایج بهتر از طریق تکرار تمرین در مرکز یا خانه می باشد. این استراتژی نوآورانه و موفق درک، شناخت، مهارت‌های عملکردی، تعادل، استقامت و قدرت عضلانی را افزایش می‌دهد تا کودک بتواند با کمترین کمک و حمایت، حرکات اولیه بدن مانند ایستادن، نشستن، زانو زدن، راه رفتن و غیره را انجام دهد. درمان فشرده توانبخشی موضوعات مختلفی از جمله لب خوانی، آرامش، مهارت های دهانی زبانی، ارتباط، ثبات و سایر خدمات را پوشش می دهد. به عنوان والدین، شما این فرصت را خواهید داشت که از خدمات توانبخشی فشرده حداکثر بهره را ببرید.

مزایای درمان فشرده توانبخشی

شرایطی که از درمان فشرده توانبخشی بهره مند می شوند؟

-شرایط عصبی: یکی از شایع ترین بیماری هایی که ممکن است نیاز به توانبخشی قابل توجهی داشته باشد، مشکلات عصبی است از جمله می توان به تاخیرهای رشدی، اختلال طیف اوتیسم و اختلال نقص توجه و بیش فعالی اشاره کرد. این دسته شرایط مختلفی را در بر می گیرد که می توانند از یک برنامه درمانی توانبخشی فشرده بهره ببرند. در مشکلات عصبی تکرار فعالیت ها و برنامه های درمانی بسیار حائز اهمیت است. درمان فشرده می‌تواند به فرزند شما کمک کند تا کارهای جدید و توانایی‌های حرکتی را سریع‌تر به دست آورد و بهبودی او را تسریع کند.

-بیماری پارکینسون: یکی از شایع ترین اختلالات حرکتی در سراسر جهان است. این یک اختلال مغزی پیشرونده با علائمی است که با گذشت زمان بدتر می شود و بر توانایی فرد برای راه رفتن و حفظ تعادل تأثیر می گذارد. هیچ درمان شناخته شده ای برای این بیماری وجود ندارد.  با این حال کاردرمانی و ورزش می تواند برای مدیریت آن مفید باشد. کودکان مبتلا به بیماری پارکینسون ممکن است در مراحل مختلف درمان خود به درمان کاردرمانی گسترده نیاز داشته باشند تا در مسیر درست قرار گیرند.

-سکته مغزی کودکان: یک برنامه درمانی فشرده برای کودکانی که از سکته مغزی کودکان رنج می برند می تواند به شروع بهبودی کمک کند. درمان فشرده به طور متوسط بسته به خواسته ها و شرایط بیمار ​​۲ تا ۳ هفته طول می کشد. اهداف کلی برنامه های درمان سکته مغزی به شرح زیر است:

-کار بر روی یادگیری مجدد مهارت های حرکتی

-جلوگیری از عوارض بعدی یا مسائلی که ممکن است پس از سکته مغزی ایجاد شود.

-کمک به بیمار در مستقل شدن هر چه بیشتر

-ارائه برنامه های درمانی و روش هایی برای سیم کشی مجدد مغز

-در مورد کودکان، فعالیت‌هایی که برای توانبخشی فشرده مورد استفاده قرار می‌گیرند، هیجان‌انگیز و جذاب هستند و قصد دارند به نتایج مشابهی اما بصورت متفاوت دست یابند.

-آسیب تروماتیک مغزی یا آسیب به سر در کودکان

بیمارانی که از آسیب مغزی تروماتیک رنج می برند از درمان فشرده توانبخشی بهره مند می شوند. بسته به نوع آسیب، درمان فشرده توانبخشی ممکن است دو تا سه هفته طول بکشد و می‌تواند یک رویکرد عالی برای شروع روند بهبودی باشد.

-فلج مغزی (سی پی) در کودکان: استراتژی‌های درمانی فشرده برای کودکان مبتلا به سی پی معمولاً در سراسر جهان به کار می‌روند.  کودکان مبتلا به سی پی مشکلات برنامه ریزی حرکتی و یادگیری حرکتی دارند و درمان شدید می تواند برای درمان آنها مفید باشد. با این حال برنامه‌های درمانی شدید برای کودکان با بزرگسالان بسیار متفاوت است.

فعالیت هایی که در این روش درمانی با کودکان انجام می شود شامل بازی های سرگرم کننده ای است که تعامل کودک را بهبود می بخشد. در مورد نوجوانان، برنامه‌ریزی یک برنامه درمانی در طول تعطیلات مدرسه برای کودک سودمند است تا بیشترین بهره را از درمان‌های او ببرید.

شرایطی که از درمان فشرده توانبخشی بهره مند می شوند؟

یک برنامه توانبخشی فشرده، قدرت و عملکرد عضلانی را بهبود می بخشد و درد را کاهش می دهد و مزایای آن تا چند ماه پس از اتمام برنامه باقی می ماند.

ما در مرکز توانبخشی کودکان برنامه‌های درمانی پیشرفته‌ای را برای رسیدگی به شرایط خاص کودکان ارائه می‌دهیم. برنامه درمانی فشرده ۳ هفته ای ما هر هفته با پنج جلسه روزانه به مدت سه هفته متوالی در دسترس است. در طول این جلسات درمانی، بسیاری از کودکان به پیشرفت سریع و قابل ستایش فراتر از همه انتظارات می رسند. در این جلسات درمانی از تکنیک های مختلف اثبات شده استفاده می شود و در نتیجه کودکان بسیار سریعتر از رویکردهای درمانی سنتی این مهارت ها را یاد می گیرند.

 

مقاله های مرتبط

تأخیر تکاملی چیست؟

گفتاردرمانی در منزل

کاردرمانی در کودکان

گفتاردرمانی در کودکان

کاردرمانی در فلج مغزی

گفتاردرمانی در فلج مغزی

کاردرمانی در اختلال یادگیری

گفتاردرمانی در اختلال یادگیری

کاردرمانی در اختلال اوتیسم

گفتاردرمانی در اختلال اوتیسم

تاخیر گفتاری و زبانی چیست؟

توانبخشی فشرده برای کودکان

سیر تکامل گفتاری کودکان

مراحل رشد طبیعی گفتار و زبان

علائم هشدار دهنده تأخیر تکاملی

نقاط عطف رشد کودک یک ساله

نقاط عطف رشد کودک ۱۸ ماهه

تأخیرهای رشدی در کودکان ۳ تا ۵ سال

گفتاردرمانی برای لکنت زبان کودکان

گفتاردرمانی در بیش فعالی کودکان

بهترین دکتر تاخیر گفتاری کودکان

شایع ترین علت تاخیر رشد در کودکان

تاثیر مشکلات گفتاری کودکان در نارساخوانی

حرف نزدن کودک تا چه سنی طبیعی است؟

چه زمانی باید نگران حرف نزدن کودک باشیم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

هجده − 13 =

× پشتیبانی 24 ساعته