داشتن دوست همیشه برای کودک مبتلا به ADHD سخت است. والدین برای کمک به کودک ADHD چه کاری می توانند انجام دهند؟
ADHD را درمان کنید. همان روشهای درمانی که به فرزند شما در موفقیت در مدرسه کمک می کند می تواند به بهبود مسائل اجتماعی نیز کمک کند. دارودرمانی همچنین می تواند رفتارهایی مانند تکانشگری را کاهش دهد که ممکن است بچه های دیگر را از کودک ADHD دور نگه دارد.اگر فرزند شما از صحبت با همکلاسی ها ناراحت است ، تاریخ های بازی را تنظیم کنید. فعالیت های فرزند خود را قبل از زمان انجام آن برنامه ریزی کنید و در آنجا حضور داشته باشید تا به موارد زیر توجه کنید.این ممکن است به انتخاب کاری که کودک شما راحت انجام می دهد ، کمک کند. اعتماد به نفس را تقویت می کند. به خاطر داشته باشید که بچه های دارای علائم نقص توجه و بیش فعالی با یک یا دو کودک نسبت به گروه های بزرگ بهتر ارتباط برقرار می کنند.
اول صحبت کنید. قبل از اینکه کودک شما به رویدادی برود ، درباره آنچه باید انتظار داشت در آنجا صحبت کنید ، و اینکه دیگران چه انتظاری از او دارند.
فعال باشید. به دنبال سرگرمی هایی باشید که حول علاقه های فرزندتان متمرکز شود. که می تواند مواردی مانند هنر ، بازی های ویدئویی ، ورزش یا هر چیز دیگری باشد. به جای ثبت نام در آنچه که فکر می کنید بهترین است ، بگذارید فرزندتان به شما در تصمیم گیری کمک کند. به دنبال برنامه هایی باشید که بچه هایی با ADHD در ذهن داشته باشند.
تمرکز کنید. سعی نکنید در یک زمان بیش از حد یک کار را تکرار کنید. یک یا دو عادت را انتخاب کنید تا در هر زمان با او کار کنید ، مثل نوبت گرفتن یا به اشتراک گذاشتن.
گروه های مهارت های اجتماعی را کشف کنید. برنامه هایی طراحی شده اند که به فرزند شما کمک می کند تا دوستانی پیدا کند و در کلاس بهتر عمل کند. یک روانشناس مدرسه ، گفتاردرمان و یا کاردرمان معمولاً آنها را راهنمایی می کند.گروه ها همچنین کوچک هستند و به طور معمول ، بیش از هشت کودک در یک گروه وجود ندارند.
کودکان در این جلسات با انجام کارهای ویژه مثل نقش آفرینی ،یاد می گیرند که چگونه:
به بچه های دیگر سلام کنید.
مکالمه را شروع کرده و ادامه دهید.
هنگام بازی نوبت خود را نگهدارید.
در صورت نیاز از آنها کمک بخواهید.
بسیاری از مدارس این گروه ها را دارند. همچنین برنامه هایی که بصورت خصوصی اجرا می شوند. نکته اصلی یافتن مواردی است که متناسب با شخصیت و گروه سنی فرزند شما باشد.
یک برنامه پشتیبان داشته باشید. از معلمان فرزندتان بپرسید که کلاس برای او چگونه است. برای حل و فصل هرگونه درگیری که می تواند در راه دوستی با آنها و مشاور مدرسه همراه باشد ، با آنها و مشاور مدرسه همکاری کنید.
کودکان مبتلا به ADHD نیز می توانند هدف قلدری قرار گیرند. آماده باشید و با کودک خود صحبت کنید که اگر او مورد آزار و اذیت قرار گرفت، چه کاری انجام دهد. مطمئن شوید که او می داند که اگر مورد آزار و اذیت قرار گرفت در این رابطه با شما صحبت کند.
بدانید که تعداد کمی دوست ممکن است کافی باشد. به یاد داشته باشید ، در حالی که می خواهید کودک خود را به دوستی تشویق کنید ، از این امر سبقت نگیرید. فرزند شما نیازی به قرار گرفتن در گروه های محبوب در مدرسه و یا دوستان زیاد ندارد. یک یا دو دوست نزدیک ممکن است تمام آنچه او نیاز دارد باشد.
آموزش مهارتهای اجتماعی به کودک یا بزرگسالانی که دارای اختلال کمبود توجه بیش فعالی هستند ، کمک می کند تا کمتر پرخاشگر و تکانشگر باشند ، عصبانیت را مدیریت کنند و به روشی قابل قبول تر از نظر اجتماعی رفتار کنند. تکنیک ها عبارتند از:
مربیگری
نقش بازی کردن
تماشای فیلم های پند آموز یا با رفتارهای مثبت
تمرین روشهای حل و فصل کشمکش ها
در آموزش مهارتهای اجتماعی از مراحل و اهداف خاص استفاده می کند مانند:
گوش دادن و درگیر مکالمه شوید
وارد گروه با موقعیت های جدید شوید
ستایش و انتقاد کنید
با ناامیدی کنار بیایید
آموزش مهارت های اجتماعی بخش مهمی از درمان ADHD است. جلسات فردی یا گروه های کوچک هر دو محیط مناسب برای یادگیری این مهارت ها هستند. بسیاری از مدارس اکنون با استفاده از برنامه های درسی تخصصی ، کلاس های مهارت های اجتماعی را برای دانش آموزان دارای ADHD (و سایر شرایط) ارائه می دهند.
به نظر می رسد آموزش مهارتهای اجتماعی به کودکان ، نوجوانان و بزرگسالان کمک می کند تا رفتارهای مناسب را بیاموزند. اما مطالعه بیشتری لازم است ، به خصوص در مورد تأثیرات طولانی مدت این نوع آموزش. مرکز تخصصی درمان نقص توجه و بیش فعالی با دو شعبه در پاسداران و سعادت آباد آماده ارائه خدمات توانبخشی برای کودکان با علائم نقص توجه و بیش فعالی می باشد.
مرکز تخصصی درمان نقص توجه و بیش فعالی
آدرس شعبه شرق: ابتدای پاسداران، خیابان نگارستان دوم (کاشیها)، خیابان مسجد جامع غدیر خم ، نبش نگارستان چهارم، پلاک ۱۱
با توجه به قرار گرفتن شعبه شرق گفتاردرمانی در شریعتی مناسب برای اهالی محله های نیاوران ، فرمانیه ، اقدسیه ، قیطریه ، منظریه ، کامرانیه ، پاسداران ، دولت ، دیباجی ، اختیاریه ، دروس ، قلهک ، شریعتی ، سید خندان ، تهرانپارس ، هنگام ، نارمک ، رسالت ، مجیدیه شمالی ، مجیدیه جنوبی ، ریحانی ، شمس آباد و… می باشد.
آدرس شعبه غرب: سعادت آباد ، بلوار پاکنژاد بالاتر از تقاطع سرو غربی ، خیابان سپیدار ، خیابان شکوفه شمالی ، کوچه نظری پلاک ۴۷
با توجه به قرار گرفتن شعبه غرب گفتاردرمانی در جنت آباد و دسترسی به اتوبان یادگار امام ، اتوبان نیایش و بلوار پاکنژاد مناسب برای اهالی محله های شهرک غرب ، بلوار پاکنژاد ، بلوار دادمان ، بلوار فرهنگ ، بلوار جوریکی ، ایران زمین ، سعادت آباد ، جنت آباد جنوبی ، جنت آباد مرکزی ، جنت آباد شمالی ، اوین ، ولنجک ، ونک ، امیرآباد ، پونک ، شهران ، بلوار فردوس ، صادقیه ، مرزداران ، ستارخان ، شهرآرا و … می باشد.
شماره تماس مرکز تخصصی نقص توجه و بیش فعالی:
۰۹۱۲۶۱۱۷۷۴۲-۰۹۳۵۶۱۱۷۷۴۲
مقالات مرتبط با اختلال نقص توجه و بیش فعالی:
بازی درمانی در کودکان بیش فعال
آب درمانی در اختلال نقص توجه و بیش فعالی
اختلال نقص توجه و بیش فعالی یا اوتیسم؟
بهترین ویتامین ها و مواد معدنی برای نقص توجه و بیش فعالی
چگونه ورزش به کودکان و نوجوانان با اختلال ADHD کمک می کند؟
۱ دیدگاه.
سلام خسته نباشید خیلی عالی بود