بازی “زبان کودکی” است. بازی ، کودک را تماشا کنید ، و او را مشاهده خواهید کرد که احساسات متنوعی را نشان می دهد ، و سناریوهای خیالی را اجرا می کند. شما او را می بینید که سعی می کند تا به شیوه های مختلف خودش را بیان کند. بازی درمانی در بیش فعالی به این زبان بصری کودکانه کمک می کند و به کودکان کمک می کند تا عزت نفس بیشتری داشته باشند. این امر آنها را قادر می سازد تا با مشکلات خود از چالش های اختلال بیش فعالی نقص توجه گرفته تا حوادث آسیب زا و روابط آسیب دیده کنار بیایند. وقتی والدین در کنار هم بازی می کنند ، پیوند والدین و فرزند بهبود می یابد. جهت آگاهی از تاثیر بازی درمانی در کودکان بیش فعال با ما همراه باشید.
بازی درمانی برای دختر هفت ساله ام و من باعث بهبود روابط ما شد. وقتی او سه ساله بود ، من و کودک شروع به زدن سر کردیم و به مرور زمان این وضعیت بدتر شد. من نمی توانم درک کنم که چرا این فرد کوچک به این اندازه من را به جنون سوق داد. با این حال ، هنگامی که به او تشخیص اختلال نقص توجه و بیش فعالی داده شد ، رفتارهای او از قبیل تکانشگری ، مشاجره های مداوم ، بد اخلاقی ها برایم معنا پیدا کرد. فهمیدم که چرا برخورد جدی من به رفتارهای نادرست او اوضاع را بدتر کرده است.حتی با این درک جدید ، ما برای بهبود روابط خود به چیز دیگری نیاز داشتیم و آن را در بازی درمانی پیدا کردیم. وقتی با بازی درمانگر مرکز توانبخشی آشنا شدم از او انتظار داشتم که فرزندم را “اصلاح کند”. چند جلسه بعد ، ما چیزی عمیق تر داشتیم ، یک رابطه شفابخش و ابزارهایی که به ما کمک می کنند تا آن رابطه را حفظ کنیم.
الفبای بازی درمانی در بیش فعالی و نقص توجه
بازی درمانی بیش فعالی بر این فرض پایه گذاری می شود که بازی راهی طبیعی است که کودک بتواند خودش را ابراز کند. اگر بازی زبان کودک باشد ، اسباب بازی ها کلمات او هستند. تحقیقات انجام شده توسط انجمن بریتانیا برای بازی های درمانی و هنرهای خلاقانه نشان می دهد که ۷۴ تا ۸۳ درصد کودکانی که در بازی درمانی شرکت می کنند تغییر مثبتی نشان می دهند. یک مطالعه دیگر در مورد بازی درمانی ، نشان داد که این رویکرد یک مداخله مؤثر برای طیف وسیعی از مشکلات کودکان است. تحقیقات نشان می دهد که والدینی که در خانه علاوه بر درمانگر با کودک بازی می کنند نسبت به کودکانیکه تنها با درمانگر کار می کنند نتیجه بهتری می گیرند. یک متخصص بازی درمانی وقتی کودک بازی می کند ، کودک را مشاهده می کند و با آنها تعامل برقرار می کند ، سرنخ های اجتماعی را انتخاب می کند و احساسات کودک را منعکس می کند. درمانگر به کودک کمک می کند که چگونه آنچه را که برای او مشکل ساز است بیان کند. بازی درمانی برای کودکان آنچه را که یک گفتگوی خوب و طولانی با یک درمانگر یا دوست قابل اعتماد برای بزرگسالان انجام می دهد ، انجام می دهد. کودک از تخیل خود برای دستیابی به نتایجی که از طریق صحبت کردن به دست می آوریم استفاده می کند.
همانطور که کودکانمان را در حین بازی مشاهده می کنیم ، یک صندلی در ردیف جلوی افکار ، مبارزات ، انگیزه ها و احساسات درونی آنها را بدست می آوریم. وقتی “زبان” آنها را یاد می گیریم ، می توانیم با فرزندان خود در سطح عمیق تر و درک بهتر ارتباط برقرار کنیم. درمانگر در اتاق بازی در کنار کودک بازی می کند. او کودک را راهنمایی نمی کند ، اما او را دنبال می کند. این نمایشنامه بدون کارگردان به کودک این امکان را می دهد تا چالش ها یا احساسات را در سطح راحتی خودش کشف کند. مهم است که به کودک اجازه دهید نمایشنامه را تعریف کند. اگر کودکی ببر را برداشته و آن را یک فیل بنامد ، درمانگر با آن پیش می رود. این در مورد آموزش نیست. این به کودک اجازه می دهد از اسباب بازی ها برای بیان خودش استفاده کند.
اگر اخیراً کودک یا یکی از اعضای خانواده دچار یک بیماری یا آسیب دیدگی شده باشد ، ممکن است کودک بازی با پزشک را انتخاب کند. درمانگر می داند که کودک به عنوان روشی برای ارتباط با تجربیات خود بازی می کند ، اما او فوراً به آن توجه نمی کند. بازی درمانی احساسات کودک را تأیید می کند. از طریق چهره و کلمات چهره درمانگر ، احساسی را که معتقد است کودک ابراز می کند ، منعکس می کند. این نوع درمان در تقویت عزت نفس کودک با غلبه بر شرم مفید است.در بازی درمانی به کودک اجازه داده می شود تا بصورت آزادانه احساسات خودش را بیان کند و این باعث افزایش اعتماد بنفس کودک می شود چه ADHD باشد و یا نباشد.
بازی درمانی در خانه
من در نوجوانی توانایی بازی کردن را از دست دادم ، بنابراین نسبت به بازی با دخترم در خانه شک داشتم. اما من آن را ساده و به هیچ وجه ترسناک ندیدم. در بازی درمانی ، من رهبری دخترم را دنبال می کنم. او انتخاب می کند که با کدام اسباب بازی و چگونه بازی کند و من می خواهم درگیر شوم. به طور معمول ، او یک اسباب بازی به من می دهد و به من می گوید با آن چه کار کنم. اگر نمی دانم بعد چه کاری باید انجام دهم ، می پرسم. او به من می گویدعلاوه بر بازی ، اکنون وقت خود را برای گفتن داستان با دخترم کنار گذاشته ام ، تمرین که بازی درمانی به ما یادآوری می کند که هر دو دوست داریم. بعد از اینکه جلسات بازی درمانی رسمی را متوقف کردیم ، چالشی جدید در روابط ما بوجود آمد. بدون ابزاری که من از بازی درمانی آموخته ام ، ما هنوز سعی می کنیم موارد را برطرف کنیم. اما من می دانستم چه باید بکنم. هر شب وقت می گذارم تا با دخترم بگذرانم. از آنجا که به او اجازه می دهم بازی و داستان پردازی ما را راهنمایی کند ، این چالش کوچکتر شد. هرگز از بین نرفت ، اما کوچک شد. او و من از یکدیگر عصبانی نشدیم و اوضاع بدتر نشد. در کتاب والدین این را موفقیت می نامم.
اگر بدنبال یک مرکز خوب جهت استفاده از خدمات بازی درمانی برای کودک خود با تشخیص نقص توجه و بیش فعالی هستید ، می توانید با بهترین مرکز درمان بیش فعالی در تهران تماس حاصل فرمایید.
مرکز تخصصی درمان نقص توجه و بیش فعالی
آدرس شعبه شرق: ابتدای پاسداران، خیابان نگارستان دوم (کاشیها)، خیابان مسجد جامع غدیر خم ، نبش نگارستان چهارم، پلاک ۱۱
با توجه به قرار گرفتن شعبه شرق کلینیک گفتاردرمانی در پاسداران مناسب برای اهالی محله های نیاوران ، فرمانیه ، اقدسیه ، قیطریه ، منظریه ، کامرانیه ، پاسداران ، دولت ، دیباجی ، اختیاریه ، دروس ، قلهک ، شریعتی ، تهرانپارس ، هنگام ، نارمک ، رسالت ، سید خندان و… می باشد.
آدرس شعبه غرب: سعادت آباد ، بلوار پاکنژاد بالاتر از تقاطع سرو غربی ، خیابان سپیدار ، خیابان شکوفه شمالی ، کوچه نظری پلاک ۴۷
با توجه به قرار گرفتن شعبه غرب کلینیک کاردرمانی در جنت آباد و دسترسی به اتوبان یادگار امام ، اتوبان نیایش و بلوار پاکنژاد مناسب برای اهالی محله های شهرک غرب ، سعادت آباد ، جنت آباد جنوبی ، جنت آباد مرکزی ، جنت آباد شمالی ، اوین ، ولنجک ، ونک ، امیرآباد ، پونک ، شهران ، بلوار فردوس ، صادقیه ، مرزداران ، ستارخان ، شهرآرا و … می باشد.
شماره تماس مرکز تخصصی نقص توجه و بیش فعالی:
۰۹۱۲۶۱۱۷۷۴۲-۰۹۳۵۶۱۱۷۷۴۲
مقالات مرتبط با اختلال نقص توجه و بیش فعالی:
علائم اختلال بیش فعالی و نقص توجه
آب درمانی در اختلال نقص توجه و بیش فعالی
آیا بازی های ویدئویی باعث ADHD می شوند؟
بهترین ویتامین ها و مواد معدنی برای نقص توجه و بیش فعالی
اخبار و مقالات
- کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی صادقیه
- کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی مینی سیتی
- کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی جنت آباد
- مرکز تخصصی بازی درمانی
- کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی حکیمیه
- کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی مرزداران
- کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی پیروزی
- کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی تجریش
- مرکز تخصصی درمان آسیب نخاعی
- کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی فرمانیه
- کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی میرداماد
- مرکز تخصصی رفتار درمانی
- مرکز تخصصی درمان لکنت زبان
- کلینیک توانبخشی غرب تهران در سعادت آباد
- سکته مغزی چیست؟
- دیستونی چیست؟
- آنسفالیت چیست؟
- تأخیر تکاملی چیست؟
- کلینیک توانبخشی پایا در پاسداران
- علائم هشدار دهنده تأخیر تکاملی
- بیماری پارکینسون چیست؟
- آسیب دیدگی سر چیست؟
- درمان پاسخ محوری چیست؟
- مولتیپل اسکلروزیس چیست؟
- ماساژ درمانی برای اوتیسم
- مرکز تخصصی درمان فلج مغزی
- مرکز تخصصی درمان نقص توجه و بیش فعالی
- مرکز آب درمانی کودکان در تهران
- مرکز تخصصی درمان دیستروفی عضلانی
- مرکز تخصصی درمان اختلال یادگیری
- تأخیر گفتاری و زبانی چیست؟
- گفتاردرمانی در منزل
- کاردرمانی در منزل
- کاردرمانی در شمال تهران
- کاردرمانی در غرب تهران
- کاردرمانی در شرق تهران
- آتروفی عضلانی نخاعی یا بیماری SMA چیست ؟
- بازی درمانی و انواع بازی ها
- همه چیز درباره اختلالات یادگیری
- نکاتی برای معلمان و خانواده ها درباره کودک دارای لکنت زبان
- زمان طلایی درمان بیماری اوتیسم را از دست ندهید
- آنچه باید درباره بیش فعالی نقص توجه بدانیم
- اخـــتلال پــردازش حــسی در اوتـیـسم
- اختلال یکپارچگی حسی چیست؟
- فلج مغزی
- آیا بازی های ویدئویی باعث ADHD می شوند؟
- اسکیزوفرنی دوران کودکی
- آپراکسی چیست؟
- دیس پراکسی چیست؟
- تومور مغزی چیست؟
- آتاکسی چیست؟
- بیماری نورون حرکتی چیست؟
- آمیوتروفیک لترال اسکلروز (ALS) چیست؟
- میوپاتی چیست؟
- بیماری کندی چیست؟
- چگونه غلبه طرفی در کودکان رشد می کند؟
- آیا مشکلات پردازش حسی ناتوانی یادگیری است؟
- درمان اختلال پردازش شنوایی
- علائم اختلال پردازش بینایی
- اختلال پردازش بینایی چیست؟
- کارآزمایی بالینی جدید نتایج امیدوار کننده ای را برای درمان اختلال طیف اوتیسم نشان می دهد.
- یکپارچگی حسی: ۴ سطح یکپارچگی حسی که از “ترافیک حسی” در مغز جلوگیری می کند.
- خود تنظیمی حسی چیست؟
- تاثیر رژیم حسی برای کودکان با اختلال اوتیسم چیست؟
- رژیم حسی برای اختلال اوتیسم
- سیستم وستیبولار
- رژیم حسی برای کودکان
- اختلال تشخیص حسی
- اختلال حرکتی مبتنی بر حس
- اختلال مدولاسیون حسی چیست؟
- چرا فرزند من لباس و چیزهای دیگر را می جود؟
- چرا فرزند من هنوز چیزهایی را در دهان خود قرار می دهد؟
- انواع اختلال پردازش حسی
- رمز و راز کار سنگین
- تحلیل رفتار کاربردی (ABA)
- حساسیت شنوایی: ۳ موردی که باید بدانید!
- حس شنوایی و پردازش حس شنوایی
- علائم مشترک مسائل حسی در کودکان
- بیایید در مورد حس عمقی صحبت کنیم – حس ششم پنهان ما!
- غذاهایی که به مبارزه با افسردگی کمک می کنند.
۱ دیدگاه.
تجربه یک والد بسیار جالب بود و ما خانواده ها باید برای فرزندمون وقت بزاریم.
با تشکر