در کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی قلهک، متخصصین ما برای کمک به فرد برای دستیابی به بالاترین سطح عملکرد، استقلال و کیفیت زندگی تلاش می کنند. ما از جدیدترین و بروزترین تجهیزات روز دنیا و همچنین کادری مجرب و دلسوز جهت درمان مراجعین بهره می گیریم. لازم به ذکر است که این مرکز با دو شعبه در شمال شرق و غرب تهران از بهترین مراکز درمان توانبخشی در سطح شهر تهران و در نزدیکی محله قلهک می باشد.
گفتاردرمانی در قلهک
گفتار درمانی قلهک به چالش های کلامی، زبانی و ارتباط می پردازد. بعنوان مثال گفتاردرمانی میتواند به افراد مبتلا به اوتیسم کمک کند تا ارتباطات کلامی، غیرکلامی و اجتماعی خود را بهبود بخشند. هدف کلی کمک به فرد برای برقراری ارتباط به روش های مفیدتر و کاربردی تر است. چالش های ارتباطی و گفتاری از فردی به فرد دیگر متفاوت است. برخی از افراد در طیف اوتیسم قادر به صحبت کردن نیستند. دیگران عاشق صحبت کردن هستند اما هنگام صحبت با دیگران در برقراری مکالمه یا درک زبان بدن و حالات چهره مشکل دارند.
برنامه مرکز گفتار درمانی قلهک با ارزیابی توسط آسیب شناس گفتار و زبان برای ارزیابی نقاط قوت و چالش های ارتباطی فرد شروع می شود. متخصص گفتاردرمانی قلهک با این ارزیابی اهداف فردی را برای درمان ایجاد می کند. اهداف مشترک ممکن است شامل بهبود زبان گفتاری، یادگیری مهارتهای غیرکلامی مانند نشانهها، حرکات یا یادگیری برقراری ارتباط با استفاده از روشی جایگزین (مانند تصاویر یا فناوری) باشد.
در مرکز گفتاردرمانی قلهک روی چه مواردی کار می شود؟
نمونه هایی از مهارت هایی که مرکز گفتار درمانی قلهک ممکن است بر روی آنها کار کند عبارتند از:
-تقویت عضلات دهان، فک و گردن
-ایجاد صداهای گفتاری واضح تر
-تطبیق احساسات با حالت صحیح صورت
-درک زبان بدن
-پاسخگویی به سوالات
-تطبیق یک عکس با معنای آن
-استفاده از برنامه گفتار در تبلت برای تولید کلمه صحیح
-تعدیل لحن صدا
متخصصین مرکز گفتاردرمانی قلهک می تواند به تشخیص اینکه کدام روش برای فرد مبتلا به اختلال گفتاری و زبانی مناسب تر است، کمک کنند و به او یاد دهد که چگونه از این روش برای برقراری ارتباط استفاده کند.
حیطه های فعالیت مرکز گفتاردرمانی قلهک
۱. مهارتهای اجتماعی: گفتار درمانی قلهک همچنین می تواند به افراد کمک کند تا روی اهداف مرتبط با ارتباطات اجتماعی کار کنند. گفتار درمانگران گاهی اوقات علاوه بر درمان انفرادی در گروه های درمانی به آموزش مهارت های اجتماعی می پردازند. آنها همچنین ممکن است روی آموزش کودکان و بزرگسالان در زمینه ارتباطات در محیط های مختلف کار کنند. این می تواند شامل نحوه برقراری ارتباط با دوستان، برقراری ارتباط در یک رابطه، رفتار مناسب در محل کار و موارد دیگر باشد.
۲. چالش های تغذیه: برخی از متخصصین گفتاردرمانی قلهک به طور خاص برای رسیدگی به چالش های تغذیه و بلع در افراد مبتلا آموزش دیده اند. آنها می توانند مسئله خاصی را که یک فرد با آن درگیر است ارزیابی کنند و برنامه های درمانی برای بهبود چالش های مربوط به تغذیه را ارائه دهند.
۳. ارتباطات تقویتی جایگزین: برخی از افراد مبتلا به اوتیسم دریافتند که استفاده از تصاویر یا فناوری برای برقراری ارتباط موثرتر از صحبت کردن است. این به عنوان ارتباطات تقویتی جایگزین شناخته می شود. نمونه هایی از روش های ارتباطی جایگزین عبارتند از:
-زبان اشاره
-سیستم ارتباط تبادل تصویر (PECS)
-آیپدها
-دستگاه های خروجی گفتار (مانند Dynavox)
کاردرمانی در قلهک
کاردرمانی یک حرفه بهداشتی مرتبط است که شامل استفاده درمانی از فعالیتها یا مشاغل روزمره برای درمان بیماریهای جسمی، ذهنی، رشدی و عاطفی است که بر توانایی بیمار برای انجام وظایف روزمره تأثیر میگذارد. به این ترتیب متخصص کاردرمان پزشکی است که از تکنیکهای درمانی برای بهبود، توانبخشی یا حفظ توانایی بیمار برای انجام فعالیتهای روزمره استفاده میکند. جناب آقای حسینی سیانکی مدیر کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی قلهک توضیح میدهد: «وظیفه ما به عنوان کاردرمان این است که به افراد کمک کنیم مستقلتر باشند، کیفیت زندگی بهتری داشته باشند و با محدودیتهای کمتری زندگی کنند.»
چه کسانی می توانند از مرکز کاردرمانی قلهک بهره مند شوند؟
مرکز کاردرمانی قلهک با افراد در هر سنی از جمله کودکان، بزرگسالان و سالمندان کار می کنند. آنها به تمام جنبه های زندگی روزمره، از خانه، مدرسه یا محل کار نگاه می کنند. کاردرمانی قلهک برای درمان و مدیریت طیف وسیعی از شرایط و نیازها استفاده می شود. برخی از این شرایط عبارتند از:
-از بدو تولد وجود دارند.
-با افزایش سن ایجاد می شود.
-نتیجه یک تصادف هستند.
کاردرمانی قلهک همچنین به عنوان بخشی از یک برنامه توانبخشی (برنامه درمانی که به بهبودی فرد از بیماری یا آسیب کمک میکند)، برای مثال پس از جراحی یا برای درمان افسردگی استفاده میشود.
بخش های درمانی مرکز توانبخشی قلهک
این مرکز از بهترین مراکز توانبخشی شمال شرق تهران بوده و مجهز به بخش های گسترده و بروزی به شرح ذیل می باشد، جهت آشنایی با امکانات کلینیک کاردرمانی قلهک و کلینیک گفتاردرمانی قلهک با ما همراه باشید:
۳. گفتاردرمانی
۶. اتاق تاریک
۷. سنسوری روم
۸. بازی درمانی
–روش درمانی فلورتایم برای اوتیسم
۹. رفتار درمانی
۱۰. اتاق شنیداری
۱۱. کاردرمانی حسی
۱۲. آموزش و سنجش ورود به مدرسه
۱۴. آب درمانی
۱۵. مکانوتراپی
۱۶. ماساژ درمانی
۱۸. درمان پاسخ محوری
۱۹. گروه درمانی
۲۰. رژیم حسی کودکان
نقش ها و مسئولیت های کلیدی مرکز توانبخشی قلهک
همانطور که در بالا بحث شد، متخصصین مراکز ما با اتخاذ رویکردی درمانی به فعالیت های روزمره با بیماران خود کار می کنند. به طور کلی این بدان معنی است که متخصصین ما مسئول کمک به بیماران در رشد، بهبودی، بهبود در مورد یک وضعیت یا آسیب، و همچنین حفظ مهارت های مورد نیاز برای اجرای فعالیت های روزانه هستند. اما این در واقع چه چیزی را شامل می شود؟ به طور کلی متخصصین کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی قلهک مسئولیت طیف وسیعی از وظایف و وظایف مربوط به مراقبت از بیمار را بر عهده دارند. نقش های مرکز اغلب شامل موارد زیر است:
-ارزیابی وضعیت و نیازهای بیمار
-توسعه برنامه های درمانی برای رفع نیازهای بیمار و کمک به آنها در رسیدن به اهداف خاص
-ارزیابی خانه و محیط کار بیمار و توصیه سازگاری با نیازهای بیمار و بهبود استقلال
-آموزش به بیماران و مراقبان آنها برای استفاده از تجهیزات ویژه
-ارزیابی و مستندسازی پیشرفت بیمار بصورت دوره ای برای تعیین اهداف بعدی
چه سوالاتی از متخصص مرکز توانبخشی قلهک بپرسیم؟
سوالات زیر می تواند به شما کمک کند قبل از شروع جلسات درمانی بیشتر بدانید. همچنین می تواند به شما کمک کند تا بدانید که کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی قلهک برای شما مناسب است یا خیر:
-چه کسی مستقیماً با فرزند من کار خواهد کرد؟
-چند سال سابقه کار با مشکلات مشابه دارید؟
-خدمات در کجا ارائه خواهد شد؟
-ارزیابی اولیه شامل چه مواردی می شود؟
-آیا لیست انتظار دارید؟
-فرزندم چند ساعت درمان در هفته نیاز دارد؟
-مدت جلسات درمانی چقدر است؟
-آیا می توانم جلسات فرزندم را مشاهده کنم؟
-یک مورد معمول برای هر درمانگر چیست؟
-اهداف چگونه تعیین می شوند؟ آیا مراجعین و والدین می توانند ورودی ارائه دهند؟
-یک برنامه معمولی چگونه به نظر می رسد؟
-چگونه پیشرفت را اندازه گیری می کنید؟
-برخی از نقاط عطف معمول برای گفتار و زبان چیست؟
-برای تمرین در خانه چه کنیم؟
-انتظار چه پیشرفتی را داشته باشیم؟
آدرس مراکز توانبخشی قلهک
شعبه شرق: ابتدای پاسداران، خیابان نگارستان دوم (کاشیها)، خیابان مسجد جامع غدیر خم، نبش نگارستان چهارم، پلاک ۱۱
شعبه غرب: سعادت آباد، بلوار پاکنژاد بالاتر از تقاطع سرو غربی، خیابان سپیدار، خیابان شکوفه شمالی، کوچه نظری، پلاک ۴۷
شماره تماس مراکز توانبخشی قلهک
۰۹۳۵۶۱۱۷۷۴۲-۰۹۱۲۶۱۱۷۷۴۲
معرفی بهترین مراکز درمانی تهران
مراکز گفتاردرمانی در تهرانپارس
بهترین گفتاردرمانی در مرزداران