به عنوان والدین ، احتمالاً زمان زیادی را صرف فکر کردن در مورد آینده فرزند خود کرده اید. حتی بیشتر اگر فرزند شما دارای اختلال طیف اوتیسم یا تشخیص ASD باشد. جدا از درمان های پزشکی و روش های درمانی که ممکن است برای کمک به فرزند یا دختر خود انتخاب می کنید ، موارد ساده و روزمره ای وجود دارد که به شما در این امر کمک می کند.
۱. روی موارد مثبت تمرکز کنید. درست مانند هر کس دیگری ، کودکان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم اغلب به خوبی در تقویت مثبت پاسخ می دهند. این بدان معنی است که وقتی شما آنها را بخاطر رفتارهایی که انجام می دهند تحسین می کنید ، باعث می شود که آنها احساس خوبی داشته باشند. خاص باشید ، به طوری که آنها دقیقاً بدانند که شما در مورد رفتارشان چه چیزی را دوست دارید. راه هایی برای پاداش دادن آنها ، چه با زمان اضافی برای بازی و چه با یک جایزه کوچک مانند برچسب ، پیدا کنید. فرزند خود را به خاطر کسی که هست (چه در طیف اوتیسم و یا نه )دوست داشته باشید. به عنوان والدین ، دوست داشتن فرزندتان مهم است.
۲. در یک برنامه ثابت بمانید. افراد در طیف اوتیسم مانند کارهای روزمره هستند یعنی به یک روتینی عادت دارند. اطمینان حاصل کنید که آنها از راهنمایی و تعامل مداوم برخوردار هستند ، بنابراین آنها می توانند آنچه را که از درمان می آموزند تمرین کنند. این می تواند یادگیری مهارت ها و رفتارهای جدید را آسان تر کرده و به آنها کمک کند دانش خود را در موقعیت های مختلف به کار گیرند. با معلمان و درمانگران خود صحبت کنید و سعی کنید مجموعه کاملی از تکنیکها و روشهای متقابل را در نظر بگیرید تا بتوانید آنچه را که آنها در حال یادگیری هستند به خانه بیاورید.
۳. بازی را در برنامه قرار دهید. یافتن فعالیت هایی که به نظر می رسد سرگرم کننده هستند نه آموزشی و یا درمانی ممکن است به فرزند شما کمک کند تا با شما بهتر ارتباط برقرار کند.
۴. وقت بگذارید. احتمالاً بسیاری از تکنیکها ، روشهای درمانی و روشهای مختلف را امتحان می کنید زیرا می دانید چه چیزی برای فرزند شما بهترین است. اگر آنها به روش خاصی جواب ندهند ، مثبت بمانید و سعی کنید ناامید نشوید.
۵. فرزند خود را برای انجام کارهای روزمره همراه خود کنید. اگر رفتار فرزند شما غیرقابل پیش بینی است ، ممکن است احساس کنید که آسان نیست که آنها را در موقعیت های خاص قرار دهید. اما وقتی آنها را در کارهای روزمره مانند خرید مواد غذایی یا اداره پست به همراه خود می برید به آنها کمک می کند که به دنیای اطراف خود عادت کنند.
۶. از کمک دیگران استفاده کنید. چه بصورت آنلاین و چه به صورت حضوری ، حمایت و پشتیبانی خانواده های دیگر ، متخصصان و دوستان می تواند کمک بزرگی باشد. گروه های حمایتی می توانند راهی مناسب برای به اشتراک گذاشتن مشاوره و اطلاعات و دیدار با والدین دیگر باشند که با چالش های مشابه مواجه هستند. مشاوره فردی ، زناشویی یا خانوادگی نیز می تواند کمک کننده باشد. در مورد آنچه ممکن است زندگی شما را کمی ساده تر کند فکر کنید و از آنها کمک بخواهید.
۷. با کمک مراقبین به استراحت بپردازید.این در شرایطی است که یک مراقب دیگر به مدت یک دوره از فرزندتان مراقبت می کند تا یک استراحت کوتاه به شما بدهد. شما به آن احتیاج خواهید داشت ، به خصوص اگر فرزند شما دارای اختلال ASD است شما به این امر نیاز مبرم دارید. این امر می تواند به شما فرصتی برای انجام کارهایی بدهد که سلامتی خود را بازیابی کند و از آن لذت ببرید.
به استحضار می رساند مرکز تخصصی درمان اوتیسم با دو شعبه در پاسداران و سعادت آباد، بیش از ۱۵ سال سابقه در زمینه اختلال اوتیسم در طیف های مختلف، کادری مجرب در زمینه اختلال اوتیسم و مجهز به مداخله های موثر در درمان اوتیسم آماده ارایه خدمات به شما عزیزان می باشد ، لطفا جهت هماهنگی با مرکز تخصصی درمان اوتیسم با شماره های درج شده در قسمت بالای سایت تماس حاصل فرمایید.
آدرس شعبه شرق کلینیک توانبخشی اوتیسم: ابتدای پاسداران، خیابان نگارستان دوم (کاشیها)، خیابان مسجد جامع غدیر خم ، نبش نگارستان چهارم، پلاک ۱۱
با توجه به قرار گرفتن شعبه شرق مرکز کاردرمانی در پاسداران و مرکز گفتاردرمانی در پاسداران مناسب برای اهالی محله های نیاوران ، فرمانیه ، اقدسیه ، قیطریه ، منظریه ، کامرانیه ، پاسداران ، شهید عراقی ، مینی سیتی ، شهید محلاتی ، شهید بهشتی ، شهید مطهری ، پایدار فرد ، اسلامی ، دولت ، دیباجی ، اختیاریه ، دروس ، قلهک ، شریعتی ، لویزان ، تهرانپارس ، هنگام ، نارمک ، رسالت ، سید خندان و… می باشد.
آدرس شعبه غرب کلینیک توانبخشی اوتیسم: سعادت آباد ، بلوار پاکنژاد بالاتر از تقاطع سرو غربی ، خیابان سپیدار ، خیابان شکوفه شمالی ، کوچه نظری ، پلاک ۴۷
با توجه به قرار گرفتن شعبه غرب مرکز کاردرمانی در جنت آباد و مرکز گفتاردرمانی در جنت آباد و دسترسی به اتوبان یادگار امام ، اتوبان نیایش و بلوار پاکنژاد مناسب برای اهالی محله های شهرک غرب ، سعادت آباد ، جنت آباد ، جنت آباد جنوبی ، جنت آباد مرکزی ، جنت آباد شمالی ، اوین ، ولنجک ، ونک ، امیرآباد ، پونک ، شهران ، بلوار فردوس ، صادقیه ، مرزداران ، ستارخان ، شهرآرا ، دهکده المپیک ، دریاچه چیتگر ، تهرانسر ، اسلامشهر ، یافت آباد ، شهریار و … می باشد.
شماره تماس مرکز تخصصی اوتیسم:
۰۹۱۲۶۱۱۷۷۴۲-۰۹۳۵۶۱۱۷۷۴۲
مقالات مرتبط:
انواع رفتارهای تکراری در اوتیسم
چه درمان هایی به اختلال اوتیسم کمک می کند؟
آیا واکسن ها باعث اوتیسم می شوند؟
صرع و اوتیسم: آیا پیوندی وجود دارد؟
اختلال اوتیسم در کودکان و دو زبانه بودن
کودکان مبتلا به اوتیسم و تعامل اجتماعی
کمک به کودکان مبتلا به اوتیسم برای مقابله با اضطراب
چگونه به کودکان مبتلا به اوتیسم آموزش دهیم؟
فعالیت های حسی برای کودکان مبتلا به اوتیسم
تاثیر رژیم حسی برای کودکان با اختلال اوتیسم چیست؟
علائم اختلال اوتیسم در بزرگسالان
مواردیکه شما باید در مورد اوتیسم در بزرگسالان بدانید؟
افراد مبتلا به اوتیسم ممکن است در انتخاب های اقتصادی خود منطقی تر عمل کنند.
برخی از باکتری های روده رفتارهای شبه اوتیستیک را در موش کاهش می دهد.
آیا می توان از اختلال اوتیسم جلوگیری کرد؟
آیا داروی سل می تواند به درمان اوتیسم کمک کند؟
آیا عدم وجود یک پروتئین می تواند علت بروز اختلال اوتیسم را توضیح دهد؟
مایع مغزی نخاعی بعنوان نشانگر بالقوه برای اوتیسم یافت شده است.
قرار گرفتن در معرض فلزات سنگین ممکن است خطر ابتلا به اوتیسم را افزایش دهد.
تب در باردارای با ریسک بالای ابتلا به اوتیسم مرتبط است.
آیا مصرف مولتی ویتامین ها در دوران بارداری می تواند کودکان را از ابتلا به اوتیسم محافظت کند؟
خطر ابتلا به اوتیسم با قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی ممنوع در دوران بارداری افزایش می یابد.
۱ دیدگاه. پیغام بگذارید
سلام عرض ادب ممنون از وقتیکه برای خانواده ها می گذارید.