یکی از خدمات موثر در حیطه توانبخشی کودکان و بزرگسالان کاردرمانی در منزل و گفتاردرمانی در منزل می باشد. که جهت رفاه حال مراجعینی است که امکان مراجعه به مرکز را ندارند. که شامل مراجعین بزرگسال و کودکان می باشد. که با هدف تسهیل روند درمان و طرح درمان در منزل تحت نظر مدیر مجموعه در مراکز ما ارائه می گردد.
۳۰ نیروی متخصص کاردرمانی ، گفتاردرمانی و روانشناس قابل اطمینان و با تجربه در نقاط مختلف تهران آماده ارائه خدمات به شما عزیزان هستند.
کاردرمانی در منزل در دو گروه بزرگسالان و کودکان صورت می گیرد:
چه بیماری هایی در بزرگسالان نیاز به کاردرمانی در منزل دارد؟
در حیطه بیماران سکته مغزی ، ضربه مغزی ، ام اس ، پارکینسون ، ضایعات نخاعی ، مشکلات نورولوژیک ، اختلالات تعادلی ، دمانس و سالمندان به ارائه خدمات مشغول می باشند.
چه بیماری هایی در کودکان نیاز به کاردرمانی در منزل دارد؟
در حیطه بیماران با اختلال اوتیسم ، اختلال نقص توجه و بیش فعالی ، اختلال یادگیری ، اختلالات رفتاری و اضطرابی ، سندروم های ژنتیکی ، تاخیرهای حرکتی و تاخیر گفتاری و فلج مغزی به ارائه خدمات مشغول می باشند.
اهداف کاردرمانی در منزل چیست؟
استفاده از تجهیزات کمکی: استفاده از تجهیزات کمکی مانند اسپیلنت ها و ارتز های مختلف جهت جلوگیری از ایجاد بد فورمی های اسکلتی از دیگر موارد درمانی ارائه شده می باشد. با انجام یک ارزیابی جامع در زمینه مهارت های حرکتی ظریف توانایی های فرد در زمینه توانایی استفاده از دست ها برای غذا خوردن با قاشق و چنگال ، مداد دست گرفتن و نوشتن ، انجام مهارت هایی نظیر قیچی کردن ، دستکاری اشیا و … می توان مشکلات حرکتی بیمار در زمینه مهرت های حرکتی ظریف را شناسایی و طرح درمان را با توجه به سطح بیمار ارائه نمود.
ارزیابی بینایی: ارزیابی های بینایی در زمینه دامنه دید بیمار، مهارت های هماهنگی چشم ودست که به علت آسیب های مغزی در بیماری های مختلف نظیر سکته مغزی و پارکینسون با مشکلات زیادی مواجه می شوند از مواردی هستند که با انجام تمرینات کاردرمانی درمنزل به خوبی قابل درمان و اصلاح می باشند و در صورت پیگیری مداوم و مناسب می تواند کمک شایانی به استقلال بیمار کنند.
آموزش مهارت های خودیاری: آموزش مهارتهای خود یاری مانند استحمام ، استفاده از سرویس بهداشتی ، تعویض لباس، غذا خوردن مستقل و مانند آن یکی از بخش های مهم و اصلی در حیطه کاردرمانی در منزل در بیماران بزرگسال می باشد.
درمانگران مجرب مراکز کاردرمانی و گفتاردرمانی ما با ارزیابی جامع توانمندی ها و نقاط ضعف بیمار به آموزش روش هایی می پردازند که بیمار بتواند از حد اکثر توان خود برای انجام فعالیت های روزمره خود استفاده کند.
تطابقات محیطی: ایجاد تطابقات محیطی مختلف در محیط منزل بیمار نظیر استفاده از دستگیره های کمکی بر روی دیوار ها یا در کنار تخت بیمار بسته به نیاز فرد، اصلاح سطح قرار گیری وسایل مورد نیاز بیمار یا حذف بعضی موانع در مسیر حرکت فرد در محیط منزل، همچنین آموزش های لازم به افراد خانواده در جهت کمک به انجام فعالیت های مختلف فردی و اجتماعی بیمار از دیگر موارد کار در زمینه کاردرمانی در منزل می باشد.
تجویز وسایل کمکی: تجویز وسایل کمکی مناسب نظیر واکر، عصا های مختلف و… که جا به جایی و حمل بیمار را در محیط منزل آسانتر می کنند می تواند در کاهش فشار وارده به خانواده و بیمار کمک کننده باشد. تقویت مهارت های ذهنی آسیب دیده در فرد بیمار مخصوصا در بیمارن ضربه مغزی ، سکته مغزی ، تومورهای مغزی و دمانس نظیر مهارت های حافظه کوتاه مدت ، قدرت استدلال و حل مسئله ، افزایش سطح توجه و هوشیاری و گوش به زنگی بیمار همچنین کمک به شرکت فرد آسیب دیده در فعالیت های اجتماعی با خانواده نظیر گفتگو های فامیلی ، استفاده از تجهیزات الکترونیک مانند کامپیوتر و گوشی ها هوشمند تلفن همراه ، بالا بردن توانایی های فرد در کاربرد مهارتهای بدست آمده بعد از آسیب مغزی در جهت تولید و انجام فعالیت های هدفمند در محیط منزل و در مراحل بعدی خارج از منزل به تقویت حس اعتماد به نفس و بالا بردن سطح امید به زندگی در بیماران موثر می باشد.
مشاوره خانواده: مشاوره خانواده در جهت نحوه برخورد با بیماران و کمک هایی که می توانند بهبود و درمان بیمار را تسریع بخشند از دیگر خدمات کاردرمانی در منزل می باشد.
ویژگی های کاردرمانی و گفتاردرمانی مراکز ما
- متخصص کاردرمانی با ایجاد یک رابطه درمانی و در عین حال صمیمی با بیمار و خانواده کمک می کند تا اعضای خانواده را به صورت فعال در روند درمان بیمار وارد کرده و از این طریق نه تنها باعث تسریع روند درمان شده بلکه در ایجاد روابط صحیح بین فردی تلاش کرده و محیط را برای برگشت بیمار به جامعه به عنوان یک فرد موثر و قابل احترام با توانایی های کنونی خود آماده می سازد.
- در طول روند درمان کاردرمانی در منزل متخصصین توانمند این مرکز به صورت منظم و هفتگی گزارش روند درمان و پیشرفت بیماران را در زمینه های مختلف به مدیریت مراکز ما ارائه کرده و راهنمایی های لازم را دریافت می نمایند.
- همچنین ارزیابی های مداوم ماهیانه یا دو ماه یک بار بسته به نیاز بیمار توسط مدیر در مرکز انجام شده و تمرینات و دستورات درمانی مناسب با روند پیشرفت و نقاط ضعف بیماران به صورت دوره ای ارائه می شود.
- همچنین امکان تماس حضوری و تلفنی بیماران و اعضای خانواده آنان با مدیریت مرکز جهت توضیح روند درمان و پاسخگویی به سوالات ایجاد شده در طول مدت درمان برای بیماران امکان پذیر بوده و این اعتماد را در بیمار ایجاد می کند که تغییرات درمانی بیمار کاملا زیر نظر متخصص مرکز می باشد.
- تراپیست های مجرب( خانم و آقا) ما تحت نظر متخصصین مرکز آموزش دیده و دوره های تکمیلی کار با بیماران خاص را پشت سر گذاشته اند.
- همچنین تمام روند ارزیابی و برنامه درمانی توسط مدیر مرکز برنامه ریزی و با خانواده و بیمار درمیان گذاشته می شود. تغییر ، اضافه یا کم شدن تمرینات درمانی یا سطح آن ها مورد ارزیابی قرار گرفته و طبق سیستم طبقه بندی شده مرکز ارائه می شود.
نقش کاردرمانی در اصلاحات در خانه
یکی از اهداف کاردرمانی در منزل بررسی محیط خانه و انجام یکسری تغییرات تطابقی در محیط خانه می باشد که فرد با وجود ناتوانایی ذهنی و جسمی بتواند از حداکثر توانایی خود در فعالیت های روزمره استفاده کند. متخصصان کاردرمانی در تشخیص اینکه چگونه محیط بر توانایی انجام مشاغل مورد نظر تأثیر می گذارد ، آگاهی دارند. یک متخصص کاردرمانی تعادل ، هماهنگی ، استقامت ، آگاهی از ایمنی ، قدرت ، توجه ، حل مسئله ، بینایی ، ارتباطات و بسیاری از کارکردهای دیگر را ارزیابی می کند در حالی که فرد وظایف روزانه را انجام می دهد. علاوه بر توانایی های عملکرد فرد ، متخصصین کاردرمانی نیز محیط خانه را ارزیابی می کنند تا موانع عملکرد را شناسایی کنند. علاوه بر توانایی های عملکرد فرد ، متخصصین کاردرمانی نیز محیط خانه را ارزیابی می کنند تا موانع عملکرد را شناسایی کنند. متخصصین کاردرمانی همچنین جنبه هایی از خانه را مورد بررسی قرار می دهند که ممکن است برای تسهیل عملکرد نیاز به اصلاح داشته باشد. به عنوان مثال حمایت با اندام فوقانی مانند نرده یا میله می تواند به کسی که در تعادل در حین حرکت و فعالیت های خود مراقبتی دچار مشکل است ، کمک کند. به عنوان بخشی از ارزیابی ، متخصصین کاردرمانی چگونگی تعامل فرد با محیط را برای انجام یک کار یا فعالیت بررسی می کنند. از طریق این فرآیند ، اصلاحات و استراتژی های مداخله ای برای بهبود تناسب بین این عناصر با هدف حداکثر امنیت و استقلال در خانه انتخاب شده اند. برنامه مداخله ممکن است شامل استراتژی هایی مانند تجهیزات تطبیقی ، روشنایی ، آموزش مراقب خانواده یا بازسازی باشد.
مناطق تحت پوشش کاردرمانی در منزل
خدمات این مرکز در نقاط متفاوت در تهران انجام می شود که شامل شمال ، جنوب ، شرق و غرب تهران می باشد و محدودیتی از نظر مکانی وجود ندارد.
آدرس کلینیک توانبخشی پایا: ابتدای پاسداران، خیابان نگارستان دوم (کاشیها)، خیابان مسجد جامع غدیر خم ، نبش نگارستان چهارم، پلاک ۱۱
شماره تماس کلینیک توانبخشی پایا: ۰۹۳۵۶۱۱۷۷۴۲
کلینیک توانبخشی پایا مناسب برای اهالی محله های نیاوران ، فرمانیه ، اقدسیه ، قیطریه ، منظریه ، کامرانیه ، پاسداران ، دولت ، دیباجی ، اختیاریه ، دروس ، قلهک ، شریعتی ، تهرانپارس ، هنگام ، نارمک ، رسالت ، سید خندان و… می باشد.
آدرس کلینیک توانبخشی غرب تهران: سعادت آباد ، بلوار پاکنژاد بالاتر از تقاطع سرو غربی ، خیابان سپیدار ، خیابان شکوفه شمالی ، کوچه نظری پلاک ۴۷
شماره تماس کلینیک توانبخشی غرب تهران: ۰۹۱۲۶۱۱۷۷۴۲
با توجه به قرار گرفتن کلینیک توانبخشی غرب تهران در سعادت آباد و دسترسی به اتوبان یادگار امام ، اتوبان نیایش و بلوار پاکنژاد کلینیک توانبخشی غرب تهران مناسب برای اهالی محله های شهرک غرب ، سعادت آباد ، جنت آباد جنوبی ، جنت آباد مرکزی ، جنت آباد شمالی ، اوین ، ولنجک ، ونک ، امیرآباد ، پونک ، شهران ، بلوار فردوس ، صادقیه ، مرزداران ، ستارخان ، شهرآرا و … می باشد.
بهترین مراکز توانبخشی در تهران:
مرکز توانبخشی سکته مغزی در تهران
مرکز توانبخشی ضربه مغزی در تهران
مرکز توانبخشی تومور مغزی در تهران
مرکز توانبخشی بیماری ام اس در تهران
مرکز توانبخشی آنسفالیت در تهران
مرکز توانبخشی میوپاتی در تهران
مرکز توانبخشی پارکینسون در تهران
مرکز توانبخشی دیستونی در تهران
مرکز توانبخشی هیدروسفالی در تهران
اخبار و مقالات
- کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی صادقیه
- کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی مینی سیتی
- کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی جنت آباد
- مرکز تخصصی بازی درمانی
- کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی حکیمیه
- کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی مرزداران
- کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی پیروزی
- کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی تجریش
- مرکز تخصصی درمان آسیب نخاعی
- کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی فرمانیه
- کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی میرداماد
- مرکز تخصصی رفتار درمانی
- مرکز تخصصی درمان لکنت زبان
- کلینیک توانبخشی غرب تهران در سعادت آباد
- سکته مغزی چیست؟
- دیستونی چیست؟
- آنسفالیت چیست؟
- تأخیر تکاملی چیست؟
- کلینیک توانبخشی پایا در پاسداران
- علائم هشدار دهنده تأخیر تکاملی
- بیماری پارکینسون چیست؟
- آسیب دیدگی سر چیست؟
- درمان پاسخ محوری چیست؟
- مولتیپل اسکلروزیس چیست؟
- ماساژ درمانی برای اوتیسم
- مرکز تخصصی درمان فلج مغزی
- مرکز تخصصی درمان نقص توجه و بیش فعالی
- مرکز آب درمانی کودکان در تهران
- مرکز تخصصی درمان دیستروفی عضلانی
- مرکز تخصصی درمان اختلال یادگیری
- تأخیر گفتاری و زبانی چیست؟
- گفتاردرمانی در منزل
- کاردرمانی در منزل
- کاردرمانی در شمال تهران
- کاردرمانی در غرب تهران
- کاردرمانی در شرق تهران
- آتروفی عضلانی نخاعی یا بیماری SMA چیست ؟
- بازی درمانی و انواع بازی ها
- همه چیز درباره اختلالات یادگیری
- نکاتی برای معلمان و خانواده ها درباره کودک دارای لکنت زبان
- زمان طلایی درمان بیماری اوتیسم را از دست ندهید
- آنچه باید درباره بیش فعالی نقص توجه بدانیم
- اخـــتلال پــردازش حــسی در اوتـیـسم
- اختلال یکپارچگی حسی چیست؟
- فلج مغزی
- آیا بازی های ویدئویی باعث ADHD می شوند؟
- اسکیزوفرنی دوران کودکی
- آپراکسی چیست؟
- دیس پراکسی چیست؟
- تومور مغزی چیست؟
- آتاکسی چیست؟
- بیماری نورون حرکتی چیست؟
- آمیوتروفیک لترال اسکلروز (ALS) چیست؟
- میوپاتی چیست؟
- بیماری کندی چیست؟
- چگونه غلبه طرفی در کودکان رشد می کند؟
- آیا مشکلات پردازش حسی ناتوانی یادگیری است؟
- درمان اختلال پردازش شنوایی
- علائم اختلال پردازش بینایی
- اختلال پردازش بینایی چیست؟
- کارآزمایی بالینی جدید نتایج امیدوار کننده ای را برای درمان اختلال طیف اوتیسم نشان می دهد.
- یکپارچگی حسی: ۴ سطح یکپارچگی حسی که از “ترافیک حسی” در مغز جلوگیری می کند.
- خود تنظیمی حسی چیست؟
- تاثیر رژیم حسی برای کودکان با اختلال اوتیسم چیست؟
- رژیم حسی برای اختلال اوتیسم
- سیستم وستیبولار
- رژیم حسی برای کودکان
- اختلال تشخیص حسی
- اختلال حرکتی مبتنی بر حس
- اختلال مدولاسیون حسی چیست؟
- چرا فرزند من لباس و چیزهای دیگر را می جود؟
- چرا فرزند من هنوز چیزهایی را در دهان خود قرار می دهد؟
- انواع اختلال پردازش حسی
- رمز و راز کار سنگین
- تحلیل رفتار کاربردی (ABA)
- حساسیت شنوایی: ۳ موردی که باید بدانید!
- حس شنوایی و پردازش حس شنوایی
- علائم مشترک مسائل حسی در کودکان
- بیایید در مورد حس عمقی صحبت کنیم – حس ششم پنهان ما!
- غذاهایی که به مبارزه با افسردگی کمک می کنند.