مرکز تخصصی تشخیص و درمان سندروم داون ایران
اگر فرزند شما مبتلا به سندرم داون است ، در مورد روشهای درمانی که می تواند به رشد تکاملی کودک شما کمک کند ، آگاهانه عمل کنید. از آنجا که سندروم داون همه افراد مبتلا به آن را به روش های مختلفی تحت تأثیر قرار می دهد ، هیچ روش درمانی با اندازه یکسان برای درمان وجود ندارد. اما پزشکان می دانند که مراقبت های درمانی زودهنگام به کودکان مبتلا به سندروم داون کمک می کند تا به استقلال بیشتری برسند.
فرزند شما ممکن است به روشهای مختلف ، از چهار دست و پا رفتن و راه رفتن گرفته تا صحبت کردن و یادگیری مهارتهای اجتماعی به کمک نیاز داشته باشد. او همچنین در مدرسه به مراقبت بیشتری احتیاج داشته باشد. و ممکن است مشکلات پزشکی داشته باشد که نیاز به مراقبت منظم داشته باشد. فرزند شما به یک تیم پزشکی شامل پزشک اصلی فرزندتان ، پزشک گوش ، پزشک قلب ، متخصصین کاردرمانی و گفتاردرمانی نیاز خواهد داشت.
مداخله زودهنگام
بیشتر مراکز برنامه هایی ارائه می دهند که طیف وسیعی از خدمات را برای کودکان تا ۳ سال ارائه می دهند. این برنامه ها می توانند رشد جسمی و ذهنی فرزند شما را تقویت کنند. این مراکز مجهز به درمانگرانی هستند که به طور ویژه آموزش دیده اند تا به کودکان کمک کنند مهارت های مختلفی را یاد بگیرند ، مانند نحوه:
غذا خوردن و لباس پوشیدن
غلتیدن ، خزیدن و راه رفتن
بازی کردن و با دیگران ارتباط برقرار کردن
فکر کردن و حل مساله کردن
صحبت کردن ، توجه کردن و درک کردن مفاهیم و جملات
کمک در مدرسه
بسیاری از بچه های مبتلا به سندروم داون به همراه سایر بچه ها به مدارس محله خود می روند. این نه تنها برای فرزند شما بلکه برای سایر کودکان نیز می تواند عالی باشد. فرزند شما نیز حق دارد طبق قانون آموزش افراد دارای معلولیت (IDEA) خدمات آموزشی را دریافت کند ، که از ۳ سالگی شروع می شود.IDEA مستلزم مدارس دولتی است تا بدون توجه به چالش هایی که یک فرد با آن روبروست ، بهترین آموزش را ارائه دهد. به عنوان بخشی از این تلاش ، شما با مدرسه همکاری می کنید تا یک برنامه آموزش فردی (IEP) تهیه کنید. تا اطمینان حاصل شود که کودک شما از خدمات لازم با توجه به نیازهایش بهره بگیرد. که ممکن است کار با یک متخصص کاردرمانی یا گفتاردرمانی را شامل شود.
در حالی که مدارس دولتی برای بسیاری از کودکان عالی کار می کنند ، انواع دیگری از مدارس وجود دارند که بیشتر بر نیازهای کودکان مبتلا به سندروم داون تمرکز می کنند. پزشکان ، درمانگران و معلمان کودک شما می توانند به شما کمک کنند تا بفهمند کدام یک برای او مناسب است.
درمان پزشکی
برخی از مشکلات بهداشتی در کودکان مبتلا به سندرم داون شایع است. بسیاری از کودکان به این موارد دچار نیستند ، اما در صورت ابتلا می توانید برای درمان اقدام کنید که این مشکلات شامل موارد ذیل می باشند:
از دست دادن شنوایی. بسیاری از کودکان مبتلا به سندروم داون دچار کم شنوایی در یک یا هر دو گوش هستند. به همین دلیل فرزند شما نیاز به ویزیت های منظم پزشک گوش ، حلق و بینی دارد تا هرگونه مشکل را زود هنگام برطرف کند. گاهی اوقات مشکلات شنوایی در اثر تجمع مایعات در گوش ایجاد می شود. در این حالت لوله های گوش در بسیاری از کودکان که مبتلا به عفونت مداوم گوش هستند می توانند کمک کند.
مشکلات بینایی. مشکلات بینایی نیز متداول است. کودک شما به ویزیت منظم چشم پزشک نیاز دارد و ممکن است به عینک ، جراحی یا سایر اقدامات درمانی نیاز داشته باشد. مراقبت از چشم و گوش بسیار اهمیت دارد زیرا مشکلات دیدن و شنیدن می تواند منجر به تاخیر در یادگیری و صحبت شود.
مشکلات قلبی. در حدود نیمی از نوزادانی که با سندروم داون متولد شده اند با شکل قلب خود یا نحوه عملکرد آن مشکلی ندارند. برخی شرایط جدی تر از سایر موارد است و نیاز به عمل جراحی دارد. در موارد دیگر ، ممکن است فرزند شما نیاز به دارو داشته باشد.
آپنه خواب یا وقفه تنفسی در خواب. شرایطی است که نفس شخص در خواب متوقف می شود و دوباره شروع می شود. به طور معمول ، کودکی که مبتلا به سندرم داون است ، در سن ۴ سالگی دچار آپنه خواب می شود ، در طی تست خواب یک شبه ، پزشکان بررسی می کنند که آیا نفس کودک شما متوقف شده و دوباره شروع می شود. اگر چنین باشد ، ممکن است هنگام خواب ماسک بپوشد. این ماسک به دستگاهی وصل شده است که به او کمک می کند تا به طور طبیعی نفس بکشد. بعضی اوقات لوزه ها و گرفتگی های بینی بزرگتر از حد طبیعی باعث بروز آپنه خواب می شوند. در این حالت پزشک ممکن است برای از بین بردن آنها جراحی را پیشنهاد کند.
لوسمی. درکودکان مبتلا به سندروم داون احتمال ابتلا به این سرطان خون ۱۰ تا ۲۰ برابر بیشتر از افراد عادی می باشد. لوسمی قابل درمان است.
تیروئید. اختلالات تیروئید در کودکان مبتلا به سندروم داون شیوع بیشتری دارد.
سایر مشکلات پزشکی. فرزند شما ممکن است دچار بیماری هایی باشد که شیوع کمتری دارند و نیاز به درمان نیز داشته باشد ، مانند:
انسداد در روده. برخی از نوزادان مبتلا به سندروم داون به بیماری هیرشپرونگ مبتلا می شوند ، که در آن قسمتی از روده مسدود می شود. که در درمان آن با عمل جراحی بخشی از روده را بر می دارند.
عفونت. نوزادان مبتلا به سندروم داون نیز سیستم ایمنی ضعیفی دارند ، بنابراین ممکن است بیشتر اوقات بیمار شوند. هیچ درمانی برای سیستم ایمنی ضعیف وجود ندارد ، اما این امر نشان دهنده این است که دریافت واکسن به موقع از اهمیت زیادی برخوردار است.
مشکلات تیروئید. تیروئید هورمونهای مورد نیاز بدن را می سازد. در کودکان مبتلا به سندروم داون بعضی اوقات به اندازه کافی این امر انجام نمی شود. اگر این اتفاق بیفتد ، فرزند شما نیاز به دارو دارد.
درمان توانبخشی در مرکز تخصصی سندروم داون
۱. کاردرمانی جسمی در سندروم داون
۲. کاردرمانی ذهنی در سندروم داون
۶. اتاق تاریک
۷. سنسوری روم
۱۰. اتاق شنیداری
۱۱. کاردرمانی حسی
۱۳. انواع تست های هوش ، توجه ، ادراک بینایی و شنیداری و…
۱۵. مکانوتراپی
۱۶. ماساژ درمانی
۱۷. گروه درمانی
به استحضار می رساند مرکز تخصصی درمان سندروم داون با دو شعبه در پاسداران و سعادت آباد، بیش از ۱۵ سال سابقه در زمینه سندروم داون ، کادری مجرب در زمینه کاردرمانی و گفتاردرمانی سندروم داون و مجهز به مداخله های موثر در درمان سندروم داون بعنوان بهترین مرکز درمان سندروم داون در تهران آماده ارایه خدمات کاردرمانی و گفتاردرمانی به شما عزیزان می باشد ، لطفا جهت هماهنگی با مرکز تخصصی کادرمانی و گفتاردرمانی سندروم داون با شماره های درج شده در قسمت بالای سایت تماس حاصل فرمایید.
آدرس شعبه شرق کلینیک توانبخشی سندروم داون: ابتدای پاسداران، خیابان نگارستان دوم (کاشیها)، خیابان مسجد جامع غدیر خم ، نبش نگارستان چهارم، پلاک ۱۱
با توجه به قرار گرفتن شعبه شرق کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی سندروم داون در پاسداران مناسب برای اهالی محله های نیاوران ، فرمانیه ، اقدسیه ، قیطریه ، منظریه ، کامرانیه ، پاسداران ، شهید عراقی ، مینی سیتی ، شهید محلاتی ، شهید بهشتی ، شهید مطهری ، پایدار فرد ، اسلامی ، دولت ، دیباجی ، اختیاریه ، دروس ، قلهک ، شریعتی ، لویزان ، تهرانپارس ، هنگام ، نارمک ، رسالت ، سید خندان و… می باشد.
آدرس شعبه غرب کلینیک توانبخشی سندروم داون: سعادت آباد ، بلوار پاکنژاد بالاتر از تقاطع سرو غربی ، خیابان سپیدار ، خیابان شکوفه شمالی ، کوچه نظری ، پلاک ۴۷
با توجه به قرار گرفتن شعبه غرب کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی سندروم داون در سعادت آباد و دسترسی به اتوبان یادگار امام ، اتوبان نیایش و بلوار پاکنژاد مناسب برای اهالی محله های شهرک غرب ، سعادت آباد ، جنت آباد ، جنت آباد جنوبی ، جنت آباد مرکزی ، جنت آباد شمالی ، اوین ، ولنجک ، ونک ، امیرآباد ، پونک ، شهران ، بلوار فردوس ، صادقیه ، مرزداران ، ستارخان ، شهرآرا ، دهکده المپیک ، دریاچه چیتگر ، تهرانسر ، اسلامشهر ، یافت آباد ، شهریار و … می باشد.
شماره تماس مرکز تخصصی درمان سندروم داون:
۰۹۱۲۶۱۱۷۷۴۲-۰۹۳۵۶۱۱۷۷۴۲
مقالات مرتبط:
اخبار و مقالات
- کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی مینی سیتی
- کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی جنت آباد
- مرکز تخصصی بازی درمانی
- کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی حکیمیه
- کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی مرزداران
- کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی پیروزی
- کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی تجریش
- مرکز تخصصی درمان آسیب نخاعی
- کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی فرمانیه
- کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی میرداماد
- مرکز تخصصی رفتار درمانی
- مرکز تخصصی درمان لکنت زبان
- کلینیک توانبخشی غرب تهران در سعادت آباد
- سکته مغزی چیست؟
- دیستونی چیست؟
- آنسفالیت چیست؟
- تأخیر تکاملی چیست؟
- کلینیک توانبخشی پایا در پاسداران
- علائم هشدار دهنده تأخیر تکاملی
- بیماری پارکینسون چیست؟
- آسیب دیدگی سر چیست؟
- درمان پاسخ محوری چیست؟
- مولتیپل اسکلروزیس چیست؟
- ماساژ درمانی برای اوتیسم
- مرکز تخصصی درمان فلج مغزی
- مرکز تخصصی درمان نقص توجه و بیش فعالی
- مرکز آب درمانی کودکان در تهران
- مرکز تخصصی درمان دیستروفی عضلانی
- مرکز تخصصی درمان اختلال یادگیری
- تأخیر گفتاری و زبانی چیست؟
- گفتاردرمانی در منزل
- کاردرمانی در منزل
- کاردرمانی در شمال تهران
- کاردرمانی در غرب تهران
- کاردرمانی در شرق تهران
- آتروفی عضلانی نخاعی یا بیماری SMA چیست ؟
- بازی درمانی و انواع بازی ها
- همه چیز درباره اختلالات یادگیری
- نکاتی برای معلمان و خانواده ها درباره کودک دارای لکنت زبان
- زمان طلایی درمان بیماری اوتیسم را از دست ندهید
- آنچه باید درباره بیش فعالی نقص توجه بدانیم
- اخـــتلال پــردازش حــسی در اوتـیـسم
- اختلال یکپارچگی حسی چیست؟
- فلج مغزی
- آیا بازی های ویدئویی باعث ADHD می شوند؟
- اسکیزوفرنی دوران کودکی
- آپراکسی چیست؟
- دیس پراکسی چیست؟
- تومور مغزی چیست؟
- آتاکسی چیست؟
- بیماری نورون حرکتی چیست؟
- آمیوتروفیک لترال اسکلروز (ALS) چیست؟
- میوپاتی چیست؟
- بیماری کندی چیست؟
- چگونه غلبه طرفی در کودکان رشد می کند؟
- آیا مشکلات پردازش حسی ناتوانی یادگیری است؟
- درمان اختلال پردازش شنوایی
- علائم اختلال پردازش بینایی
- اختلال پردازش بینایی چیست؟
- کارآزمایی بالینی جدید نتایج امیدوار کننده ای را برای درمان اختلال طیف اوتیسم نشان می دهد.
- یکپارچگی حسی: ۴ سطح یکپارچگی حسی که از “ترافیک حسی” در مغز جلوگیری می کند.
- خود تنظیمی حسی چیست؟
- تاثیر رژیم حسی برای کودکان با اختلال اوتیسم چیست؟
- رژیم حسی برای اختلال اوتیسم
- سیستم وستیبولار
- رژیم حسی برای کودکان
- اختلال تشخیص حسی
- اختلال حرکتی مبتنی بر حس
- اختلال مدولاسیون حسی چیست؟
- چرا فرزند من لباس و چیزهای دیگر را می جود؟
- چرا فرزند من هنوز چیزهایی را در دهان خود قرار می دهد؟
- انواع اختلال پردازش حسی
- رمز و راز کار سنگین
- تحلیل رفتار کاربردی (ABA)
- حساسیت شنوایی: ۳ موردی که باید بدانید!
- حس شنوایی و پردازش حس شنوایی
- علائم مشترک مسائل حسی در کودکان
- بیایید در مورد حس عمقی صحبت کنیم – حس ششم پنهان ما!
- غذاهایی که به مبارزه با افسردگی کمک می کنند.
- علائم تشخیص اوتیسم