ممکن است خطر ابتلا به اوتیسم در کودکانی که مادرانشان در دوران بارداری از مولتی ویتامین استفاده می کنند کاهش یابد. محققان مصرف مولتی ویتامین را در دوران بارداری با ریسک کمتر ابتلا به اوتیسم در فرزندان مرتبط کرده اند. برایان کی لی نویسنده مطالعه ، از دانشکده بهداشت عمومی در دانشگاه درکسل در فیلادلفیا ، پنسیلوانیا و همکارانش می گویند که مطالعه آنها فقط مشاهده ای است ، اما این یافته ها نشان می دهد که استفاده از ویتامینها قبل از تولد برای جلوگیری از اوتیسم باید بیشتر مورد بررسی قرار گیرد.

اوتیسم که به عنوان اختلال طیف اوتیسم (ASD) نیز شناخته می شود به تعدادی از شرایط مؤثر بر رشد اشاره دارد که منجر به ایجاد مشکلات در مهارت های اجتماعی ، ارتباطات و رفتار می شود. افراد مبتلا به اوتیسم نیز ممکن است دارای ناتوانایی های هوشی مانند مشکلات تفکر و یادگیری باشند.

طبق مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC) ، حدود ۱ کودک از هر ۶۸ کودک در ایالات متحده مبتلا به اوتیسم هستند که در سال ۲۰۰۲ این آمار۱ مورد در ۱۵۰ کودک بوده است. تعدادی از تحقیقات نشان داده اند که رژیم غذایی مادر در دوران بارداری ممکن است خطر ابتلا به اوتیسم در فرزندان را تحت تأثیر قرار دهد. به عنوان مثال مطالعه ای در سال ۲۰۱۳ منتشر شده است که زنانی که در دوران بارداری میزان بیشتری اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ دریافت کرده اند ، در حدود یک سوم کمتر کودک مبتلا به اوتیسم دارند. مطالعه جدیدی که توسط لی و تیم صورت گرفته است ، نتیجه گرفته است که مصرف مولتی ویتامین در دوران بارداری ممکن است با کاهش خطر ابتلا به اوتیسم در کودکان مرتبط باشد.

 

مولتی ویتامین ها و خطر اوتیسم

این تحقیق شامل ۲۷۳۱۰۷ زوج مادر و کودک است که از طریق ثبت نام در جمعیت سوئد شناسایی شده اند. کودکانی که بین سالهای ۱۹۹۶ و ۲۰۰۷ متولد شده اند و تا سال ۲۰۱۱ ، زمانی که بین ۴ تا ۱۵ سال داشتند ، پیگیری شدند. مصرف مکملها توسط مادران در اولین ویزیت قبل از تولد ارزیابی شد و در نتیجه جفت ها به یکی از شش گروه تقسیم شدند: فقط مکمل های آهن؛ فقط مکمل های اسیدفولیک؛ مکمل های آهن و اسیدفولیک؛ فقط مولتی ویتامین ها؛ مولتی ویتامین ها با آهن؛ و مولتی ویتامین ها با اسید فولیک.

اطلاعات مربوط به تشخیص اوتیسم در بین فرزندان با استفاده از ثبت سلامت رایانه ای در سوئد جمع آوری شد.

محققان دریافتند کودکانی که از مادرانی متولد شده اند که در دوران بارداری از مولتی ویتامین استفاده می کردند ” با یا بدون آهن یا اسید فولیک ” در مقایسه با مادرانی که از این مکمل ها استفاده نمی کردند ، احتمال کمتری برای ابتلا به اوتیسم با ناتوانی ذهنی دارند.

این تیم خاطرنشان می کند که بین مصرف اسیدفولیک ، مکمل های آهن یا هر دو در دوران بارداری و ریسک کمتر ابتلا به اوتیسم در بین فرزندان رابطه مستقیمی وجود ندارد.

 

تحقیقات بیشتر

از آنجا که این مطالعه کاملاً مشاهده ای است ، محققان می گویند که آنها قادر به اثبات علت و تأثیر مصرف مولتی ویتامین در بارداری و کاهش خطر ابتلا به اوتیسم در کودکان نیستند.

آنها می گویند: “با توجه به درک فعلی و قدرت شواهد حاکی از اهمیت مکمل های غذایی در دوران بارداری ” این نتایج به خودی خود نباید باعث تغییر در روند فعلی شود.”

محققان همچنین به برخی محدودیتهای مطالعه اشاره دارند. به عنوان مثال آنها پس از اولین ویزیت قبل از تولد قادر به ارزیابی تغییر در مکمل مصرفی در مادران نبودند. آنها خاطرنشان می کنند: “ممکن است مکمل گزارش شده مصرف نشود ، یا مکمل دیگری مصرف شود اما گزارش نشده باشد.”

با این حال این تیم معتقد است که نتایج این تحقیق ، تحقیقات بیشتری را تضمین می کند. نویسندگان نتیجه گرفتند:

“مکمل مولتی ویتامین مادر در دوران بارداری ممکن است با اختلال ASD با ناتوانی ذهنی در فرزندان ارتباط معکوس داشته باشد. بررسی بیشتر تغذیه مادران و نقش آن در علت اوتیسم توصیه می شود.”

به استحضار می رساند مرکز تخصصی درمان اوتیسم با دو شعبه در پاسداران و سعادت آباد، بیش از ۱۵ سال سابقه در زمینه اختلال اوتیسم در طیف های مختلف، کادری مجرب در زمینه اختلال اوتیسم و مجهز به مداخله های موثر در درمان اوتیسم آماده ارایه خدمات به شما عزیزان می باشد ، لطفا جهت هماهنگی با مرکز تخصصی اوتیسم با شماره های درج شده در قسمت بالای سایت تماس حاصل فرمایید.

آدرس شعبه شرق کلینیک توانبخشی اوتیسم: ابتدای پاسداران، خیابان نگارستان دوم (کاشیها)، خیابان مسجد جامع غدیر خم ، نبش نگارستان چهارم، پلاک ۱۱

با توجه به قرار گرفتن شعبه شرق کاردرمانی شهید عراقی و گفتاردرمانی شهید عراقی مناسب برای اهالی محله های نیاوران ، فرمانیه ، اقدسیه ، قیطریه ، منظریه ، کامرانیه ، پاسداران ، شهید عراقی ، مینی سیتی ، شهید محلاتی ، شهید بهشتی ، شهید مطهری ، پایدار فرد ، اسلامی ، دولت ، دیباجی ، اختیاریه ، دروس ، قلهک ، شریعتی ، لویزان ، تهرانپارس ، هنگام ، نارمک ، رسالت ، سید خندان و… می باشد.

آدرس شعبه غرب کلینیک توانبخشی اوتیسم: سعادت آباد ، بلوار پاکنژاد بالاتر از تقاطع  سرو غربی ، خیابان سپیدار ، خیابان شکوفه شمالی ، کوچه نظری ، پلاک ۴۷

با توجه به قرار گرفتن شعبه غرب کاردرمانی پونک و گفتاردرمانی پونک و دسترسی به اتوبان یادگار امام ، اتوبان نیایش و بلوار پاکنژاد مناسب برای اهالی محله های شهرک غرب ، سعادت آباد ، جنت آباد ، جنت آباد جنوبی ، جنت آباد مرکزی ، جنت آباد شمالی ، اوین ، ولنجک ، ونک ، امیرآباد ، پونک ، شهران ، بلوار فردوس ، صادقیه ، مرزداران ، ستارخان ، شهرآرا ، دهکده المپیک ، دریاچه چیتگر ، تهرانسر ، اسلامشهر ، یافت آباد ، شهریار و … می باشد.

 

شماره تماس مرکز تخصصی اوتیسم:

۰۹۱۲۶۱۱۷۷۴۲-۰۹۳۵۶۱۱۷۷۴۲

 

مقالات مرتبط:

علائم تشخیص اوتیسم چه هستند؟

انواع رفتارهای تکراری در اوتیسم

دلایل اوتیسم چیست؟

آمار و ارقام اوتیسم

درمان اوتیسم

چه درمان هایی به اختلال اوتیسم کمک می کند؟

طب مکمل و جایگزین در اوتیسم

نکاتی برای والدین دارای فرزندان با اختلال طیف اوتیسم

آیا واکسن ها باعث اوتیسم می شوند؟

سندروم آسپرگر

اوتیسم با عملکرد بالا

اختلال خواب در اوتیسم

صرع و اوتیسم: آیا پیوندی وجود دارد؟

اختلال اوتیسم در کودکان و دو زبانه بودن

کودکان مبتلا به اوتیسم و تعامل اجتماعی

کمک به کودکان مبتلا به اوتیسم برای مقابله با اضطراب

چگونه به کودکان مبتلا به اوتیسم آموزش دهیم؟

رژیم حسی برای اختلال اوتیسم

فعالیت های حسی برای کودکان مبتلا به اوتیسم 

تاثیر رژیم حسی برای کودکان با اختلال اوتیسم چیست؟

تاثیر ماساژ بر کودکان اوتیسم

علائم اختلال اوتیسم در بزرگسالان

مواردیکه شما باید در مورد اوتیسم در بزرگسالان بدانید؟

افراد مبتلا به اوتیسم ممکن است در انتخاب های اقتصادی خود منطقی تر عمل کنند.

برخی از باکتری های روده رفتارهای شبه اوتیستیک را در موش کاهش می دهد.

آیا می توان از اختلال اوتیسم جلوگیری کرد؟

آیا داروی سل می تواند به درمان اوتیسم کمک کند؟

 آیا عدم وجود یک پروتئین می تواند علت بروز اختلال اوتیسم را توضیح دهد؟

مایع مغزی نخاعی بعنوان نشانگر بالقوه برای اوتیسم یافت شده است.

قرار گرفتن در معرض فلزات سنگین ممکن است خطر ابتلا به اوتیسم را افزایش دهد.

تب در باردارای با ریسک بالای ابتلا به اوتیسم مرتبط است.

خطر ابتلا به اوتیسم با قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی ممنوع در دوران بارداری افزایش می یابد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

یازده + یک =

× پشتیبانی 24 ساعته